Beszélgetünk úgy bármiről, hogy mindenki a szöges ellentétét írja le annak, amit szeretne?
És ugye a világszínvonalú, kizárólag szponzorpénzekből támogatott magyar fociválogatott is épp most fogja megnyerni az EB-t! Kár hogy a kiváló, demokratikus, becsületes, szerény és igazmondó miniszterelnökünk nem szereti a focit és nem áldoz rá! Kicsit túl sok megy egészségügyre, oktatásra és igaz hírekre, igazán visszavehetne már belőle.
Ja és Gal Gadot ronda mint a bűn.
Dobrev Klára egy igazi istennő, kevés olyan kívánatos, vonzó asszony van a világon, mint ő. Bármit megtennék érte.
Gal Gadot pedig szerintem is ronda, sőt nagyon csúnya. Hozzá sem érnék, visszataszító. Véletlenül sem feküdnék le vele, de Scarlett Johanssonnal sem, mert nagyon rút leányzók, senki hozzájuk se érne.
Nekem amúgy sem ilyen jöttment Scarlettekre fáj a fogam, hozzám a Dobrev Klára féle bombázók illenek, mert én egy nagyon sportos, udvarias, gazdag pasi vagyok, aki népszerű a nők körében. Bárkit megkaphatnék, válogathatok is, nagyon sokan kikezdenek velem, konkrétan versengenek értem a lányok. Max Soros vagy maga Orbán néz ki jobban nálam. Talán a Lölő is egész jó pasi, de ő csak azért kapott asszonyt, mert olyan csóró nincstelen, és megsajnálták.
Dúró Dórát sem vinném el egy körre amúgy, hihetetlen, hogy ő is milyen csúf.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!