Szeretne valaki jóslást?
Kedves jóslásra vágyók!
Donoven jósúr vagyok és amennyiben szeretnétek jóslást, jelentkeznetek kell a kommentekben. Természetesen minden jóslás ingyenes. Megpróbálok minden érdeklődőnek jósolni, de sajnálatomra csak 99%-ban biztos tanácsokat adok.
Kedves 2-es!
Anyagi sikereidben nem lesz hiány. A macskád jól van a Mennyországban, azt üzeni neked, hogy ne légy szomorú miatta. A szarvasfarmod meg fog nyitni, de az összes papírmunkát el kell végezni. Ahogyan látom, az Elsa tornádó nem fog kedvezni a búzaültetvényének, de sok munkával minden visszaállítható.
Kedves 4-es válaszoló!
A főnöke 2021 végéig végig idegesíteni és irritálni fogja. A másodlagos munkahelyét, a Csepeli Fókazsírgyárat bezáratják, úgyhogy minél előbb adja el másnak, hogy ne Ön bajlódjon vele!
Ó jósúr!
Kérem mondja meg hogy holnap hány órakor fogok reggelizni
Erre én is kíváncsi vagyok. :D
Várlak priviben.
Kedves 7-es várakozó!
Holnap reggel fog reggelizni.
Kedves 8-as kérdező, sajnos csak itt tudok válaszolni. Ha Ön is a reggelis kérdése kíváncsi, nem tudom megválaszolni. A Nagy Gömb rossz szellemet érzékel az aurájában. Ezért leveszem Önről az átkot a közismert átoklevevő mondóka használatával:
"Macska van az úton,
Szépen kitaposva.
Lóg a szeme, lóg a bele,
Gyere babám rúgjunk bele!
Macska van az úton,
Szépen kitaposva."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!