Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szeretne valaki jóslást?

Szeretne valaki jóslást?

Figyelt kérdés

Kedves jóslásra vágyók!

Donoven jósúr vagyok és amennyiben szeretnétek jóslást, jelentkeznetek kell a kommentekben. Természetesen minden jóslás ingyenes. Megpróbálok minden érdeklődőnek jósolni, de sajnálatomra csak 99%-ban biztos tanácsokat adok.

2021. júl. 17. 18:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
100%

Én arra szerettem volna kérdést kapni, hogy vajon a medvecsapdának, vagy az intim mosakodónak örülne-e jobban az asszony születésnapjára?

Köszönöm a versikét, ezt is hozzácsapom a parlagfű csokorhoz. Biztosan örülni fog neki!

2021. júl. 17. 19:14
 12/80 A kérdező kommentje:
11-es, egyiknek sem. Ha nagyon választani kéne, a medvecsapda mindig jól jön! Én Donovella feleségemnek mindig egy pár piros-kék színezetű hímzett zoknit adok. Nem örül neki, de a jós fizetésből csak erre telik... A versike kizárólagosan átok levevésére szolgál, de Önnek, mivel buzgó válaszoló, megengedem korlátlan dalolászását!
2021. júl. 17. 19:22
 13/80 anonim ***** válasza:
100%

Akkor hadd szóljon, kedves Donoven, ezt Önnek és kedves családjának küldöm Kistarcsára:

Gyere Gábor gyere, gyere Gábor gyere,

Csináld Gábor, szedjed Gábor.

Gyere, Gyere, Gyere, Gyere.

Csigidzidigri pa-pa,

Csigidzidigri pa-pa,

húzd meg, gyere-gyere.

Gyere, Gyere, Gyere,

szedjed, vegyed, tekerd meg,

csavard meg. Csináld Gábor!

Csináld Gábor! Ez a tied!

Csavard kie'!

Popoporopópó-hopópó,

Figyeld GÁBOR!

Hej valahol (a) kis kocsmában,

Elfeledlek én, és a szemed pillantását,

oda voltam én. Mert bánatos volt az én szívem.

Elfeledem őt. Ez a kislány hozzám való, úgy szeretem én.

2021. júl. 17. 19:24
 14/80 anonim válasza:
100%

Donoven jósúr!

Érdekelne, hogy mit lát az elkövetkező hetemről?

Köszönettel, Dóra

2021. júl. 17. 19:25
 15/80 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm uram! 🤣🤣🤣
2021. júl. 17. 19:26
 16/80 A kérdező kommentje:

Tisztelt 14-es!

A jövő hét bizonyosan jól fog telni Önnek és családjának is. A következő hét is előreláthatólag 7 napból fog állni. Ajánlom, hogy menjen le a strandra, mert meleg idő várható.

2021. júl. 17. 19:29
 17/80 anonim ***** válasza:
100%
Kedves jóska! Nekem is jósolj!
2021. júl. 17. 22:24
 18/80 anonim ***** válasza:
Én most inkább azt kérném, hogy írd le milyennek látsz engem :)
2021. júl. 17. 23:05
 19/80 anonim ***** válasza:
78%

Én azt szeretném tudni, hogy feláll e még valaha, vagy örökre kókadt marad?

Napok óta ezen bánkódom, le van konyulva, pedig régen olyan energikusan meredezett, hogy öröm volt ránézni.

Pedig éjjel, nappal babusgatom, szeretgetem, de csak nem akar felállni.

Szerintem paradicsom is kevés lesz rajta, hiába karóztam meg, mert a múlt heti vihar ledöntötte, a jég is elverte az én kis palántámat az erkélyen.

2021. júl. 18. 02:04
 20/80 A kérdező kommentje:

Tisztelt 17-es!

A következő hete nem alakul majd a legjobban, azonban bánkódásra semmi ok. Ugyanis az Állami adóhatóság által rendszeresített nyomtatványmintájának kinyomtatására való kérelme meghallgatásra talál.

Tisztelt 18-as!

A neve alapján bizonyára különös ember lehet. De ne szomorkodjon, mert nem látok gonosz szellemet az aurájában.

Kedves 19-es!

Ez egy különleges probléma. A paradicsom különleges bánásmódot igényel, úgyhogy legyen vele türelmes!

2021. júl. 18. 13:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!