Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan főzzek pogácsát?

Hogyan főzzek pogácsát?

Figyelt kérdés
Sziasztok! olyan problémám lenne, hogy az egyik kollégám azt szeretné, hogy főzzek neki pogácsát de sajnos semmien receptet nem találtam és már lassan aludni sem tudok hogy ezt a kérést nem tudom teljesiteni, kérlek adjatok valami ötletet, hogy a pogácsa főzést hogyan lehetne kivitelezni???

2021. jan. 27. 07:14
 1/7 anonim ***** válasza:
30%
Nagyon vicces.
2021. jan. 27. 07:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Töltsd be bélbe, mint a hurkát.

Főzd meg , utána már csak fel kell vágni vastagabb karikákra, pogácsa méretűre.

Én a palacsintát is így szoktam... Megfőzöm az egészet fazékba, ha egybe állt, kiborítom, és leszeletelem vékonyra.

Mindenképpen próbáld, ki!

2021. jan. 27. 07:33
 3/7 Mansour ***** válasza:

Így van, de figyel rá, hogy kizárólag jó minőségű rackajuh-belet használj, mert a pogácsa nem jól tűri a sima juhbelet, a sertésbélből meg azonnal kiugrik.

De amúgy főzhetsz belőle levest vagy főzeléket is. Desszertnek meg tejbepogácsát. Tepertősből különösen finom.

2021. jan. 27. 11:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

gőzölt hús"pogácsa"

Gőzben főzés

A főzés speciális változata, amikor az előkészített alapanyag nem vízben, hanem vízgőzben puhul meg. Előnye hogy a gőz tápanyag- és vízkioldó hatása kisebb, mint a folyadéké. Gőzben főzésre alkalmas a perforált betéttel ellátott kuktafazék és a speciális összeállítású gőzölőedény, amelynek lényege a perforált rész és a fedő.

és az eredmény a gőzburger

[link]

2021. jan. 27. 11:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Fogsz egy pogácsát, forró vízbe beleteszed, és addig kavargatod, amíg meg nem fő.
2021. jan. 27. 12:44
 6/7 Wadmalac ***** válasza:
Beteszed a nyers pogival az edényt a sütőbe és kifelejted a főzővizet. voliá!
2021. jan. 27. 14:06
 7/7 anonim ***** válasza:
59%
Furodj meg vele. Kend a testedre
2021. febr. 21. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!