Hogyan főzzek pogácsát?
Töltsd be bélbe, mint a hurkát.
Főzd meg , utána már csak fel kell vágni vastagabb karikákra, pogácsa méretűre.
Én a palacsintát is így szoktam... Megfőzöm az egészet fazékba, ha egybe állt, kiborítom, és leszeletelem vékonyra.
Mindenképpen próbáld, ki!
Így van, de figyel rá, hogy kizárólag jó minőségű rackajuh-belet használj, mert a pogácsa nem jól tűri a sima juhbelet, a sertésbélből meg azonnal kiugrik.
De amúgy főzhetsz belőle levest vagy főzeléket is. Desszertnek meg tejbepogácsát. Tepertősből különösen finom.
gőzölt hús"pogácsa"
Gőzben főzés
A főzés speciális változata, amikor az előkészített alapanyag nem vízben, hanem vízgőzben puhul meg. Előnye hogy a gőz tápanyag- és vízkioldó hatása kisebb, mint a folyadéké. Gőzben főzésre alkalmas a perforált betéttel ellátott kuktafazék és a speciális összeállítású gőzölőedény, amelynek lényege a perforált rész és a fedő.
és az eredmény a gőzburger
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!