Mi az a rétes test?
Figyelt kérdés
Még 2001-ben voltam sorkatona. A menetelésnél mimdig azt skandáltuk, hogy aki nem lép egyszerre, nem kap rétes testére. Bár gondolom pont, hogy az kap majd, aki nem egyszerre lép, csak gondolom, így jött ki a rím? Gondolom a rétes test valami nyurga edzetlen testet takar, de azóta sem hallottam ezt.2021. jan. 16. 18:56
2/12 anonim válasza:
A réteges test rövidebb alakja. Azt jelenti, hogy a kidolgozott izomzatot zsírréteg fedi, így alakítva ki az egészséges, kiegyensúlyozott fizikumot.
6/12 anonim válasza:
Olyan, mint a hadtest. Vagy a habtest. Mai napon szerény megállapításra jutottam; miszerint a tűz nem lobog; hanem habzik.
8/12 anonim válasza:
A szabványra hajtogatott.
Hajnal 5 körül lehet látni drogdealerek háza környekén. Feltűnik pár erőteljes alkatú ember, kihozza a dealert, és rétesre hajtogatja. Ha a művelet közben bepiszkolja a dealer a gatyáját, akkor szilvás batyu. Mehet a polcra.
Aki meg nem lép egyszerre, az nem hajtogathat, kimarad egy körből. (Minden zöldben van egy kicsi kék)
10/12 anonim válasza:
#9,nek : igen, hull a tűz, és habzik -zik -zik. :D:D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!