Hány válasz lesz vajon 2021 végéig itt? :)
Nálunk is a sulival van sok baj. Ezen a héten írtunk dolgozatot irodalomból, nyelvtanból, németből, bioszból és matekból, jövő héten pedig fizika, kémia, földrajz, történelem és angol dolgozat következik. 😕😂
Viszont legalább a közösség jó, illetve a legtöbb tantárgyból érdekes, amit tanulunk- csak hát sok a dolgozat. XD
És ti hogy vagytok? Meséljetek! ^^
Ugyanez. Érdekes lenne a tananyag ha nem terhelnének le vele.
A múlt héten nagyon fájt a hasam és úgy írtam meg egy töri TZt (sztem 1 lett), meg egy kettes angolt. Igazából jók a jegyeim, de nem akkor amikor rosszul vagyok. Haza meg nem engedtek, hanem megíratták velem. 😪
Nálunk is nagyon sok a számonkérés. Hazaérek négy körül, fél ötig-ötig eszek, kicsit pihenek, és jó esetben csak nyolcig tanulok.
Ráadásul eltörtem az ujjam, így ez
rendesen hátráltat. :(
Anno igaz, már közel 20 éve volt, nekem is sikerült az ujjam eltörni, persze mikor máskor mint a nyári szünet elején :D
Utána frissen gipszelt kézzel még jól fejbe is vágtam magam, csak meg akartam vakarni, persze reflex, csak épp nem kalkuláltam bele, hogy ott a kemény gipsz, meg hogy a gipsz súlya miatt a megszokott lendület sokkal nagyobb lesz. :D
beírok ide véletlenül egy kommentet 348-nak
meg még, hogy szeretem a rock n roll-t ♥ ♥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!