Hány válasz lesz vajon 2021 végéig itt? :)
A tarkódat kell hűteni, mert ott van a hőközpont, a köhögés, hányás, sőt a lélegzésért felelős rész is. Én speciel a tarkóm alá tettem egy másfél literes (műanyag)üveg hideg vizet, úgy még aludni is tudtam.
Plusz állandóan spriccelem magam vízzel, és legyezem, mert úgy hűvösebb lesz a test. Ugyanis a víz elpárolgása hőt von el a testről. Van, erre használatos (régebben hajápolós) spricnim, és habtálcákkal legyezem magam az újrahasznosítás jegyében. :)
Mondanám a hideg vizes pólót is, de azzal vigyázni kell, mert a vesék nem szeretik, kivéve, ha abban mész el valahova a 30+ °C hőségben. Mire elintézel mindent, meg is száradsz. Viszont ha légkondis helységbe mész vizes, nyirkos cuccban, az nem biztos, hogy jó. DE egyébként hogyan lehetne másképp kibírni ez a rohadt időjárást?
És nem, nem kapcsolok be ventilátort sem, bár van, mert olyan három éve kb. 80.000 Ft különbséget kellett fizetnünk a használata miatt az éves leolvasáskor. Nekem erre nincs ennyi, meg ennél több felesleges pénzem, akkor megoldom másképp.
Egyébként itt is esett már (BP-peremkerület) kétszer is, csak keveset.
Jó, nem akarom, hogy a nyakunkba zúduljon a jégeső, meg a monszun, de ennél egy picivel több kellene...
Elértem a 7000 - de ezzel együtt a 7002 választ. :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..
Megjegyzés: Holnaptól már augusztus, és remélem nem lesz több "gatya rothasztó" hőség, mint eddig.
Kedves "nem hasznos"-ozó 80%-os!
Leszakadhatnád már, hogy végig pirosozod azokat a válaszokat, amik nem dicsőítik a 30+ °C hőséget.
Vagy bánom is én, nyomkodd ha ez adja meg neked a mindennapi örömöd, de azért tudd, hogy az a te eredményedet rontja, ám ha nem baj, akkor mindegy.
Nem fogok galambbal sakkozni!
Nekem eddig jól telik, a nagymamámnál vagyok pár napja, mert egész évben egyedül van, így nyári szünetben pár napra el szoktam hozzá jönni. Megkértem, hogy tanítson meg pár receptre, mert mindig olyan finomakat szokott sütni. :D
És neked hogy telik az augusztus?
Itt jó nagy vihar volt, bár szerintem az ország nagy részén is, az eső kb vízszintes irányban " esett ", akkora volt a szél mellé.
De az a baj, még mindig olyan párás fülledt az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!