Hány válasz lesz vajon 2021 végéig itt? :)
Nem tudom, ki volt az a 80%-os, aki lepontozott, de üzenem neki: Ha neked ez a hőség jó, akkor költözz Afrikába, vagy valamelyik izgi sivatagba!
Pár nappal ezelőtt, olvastam - szerintem - mutánsról, aki arra panaszkodott, hogy 26°C fokban fázik, és mikor lesz megint 30°C fok!
Hát elárulok egy titkot: a többség nincs oda a 30+°C fokokért!
Akkor sem, ha emiatt újra lepontoz valaki!
#306 Én a #304-es vagyok, de néha én is fázom 26 fokban. :D Pedig elvileg jó a vérkeringésem is, de lehet csak néha az álmosság meg fáradtság miatt vagyok nagyon fázós. Máskor meg 23 fokban is melegem van, szóval nem teljesen értem a szervezetem.
Egyébként ma van a szülinapom! :D Legalább megáld az ég egy kis esővel ma. :D
"Egyébként ma van a szülinapom! :D Legalább megáld az ég egy kis esővel ma. :D"
Nagyon Boldog Szülinapot! 🎂💖🍀🌻🌷🌹🌺
És Hallelujah az esőért, mert már nagyon kellene, akár kevés is, csak legyen, mert én tegnap már majdnem hánytam a hőség miatt. Még jó, hogy ismerem a hőközpontot az emberen, és azonnal lehűtöttem magam. (Nem, nincs mindenkinek légkondija, és más problémák is vannak, amit nem részleteznék.)
Köszii!🧡🧡
Nálunk már esett kb. egy órája egy kicsit, és elvileg még délután is fog esni.
Uu, tudnál tippet adni, hogy lehűtsem magam? Én nem ismerem az emberi hőközpontot, még csak nem is hallottam róla eddig. Nekünk sincs légkondink, de nekem nem hiányzik, úgyszintén a ventilátor, mert azok bántják a szememet meg a torkomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!