Zsófi07.07 kérdése:
A rántott levest is úgy kell be panírozni mint a rántott húst?
Figyelt kérdés
2020. máj. 9. 15:37
4/9 anonim válasza:
Igen.
Bár én a rántott levest párizsiasan szeretem,ezért prézlit nem rakok hozzá, csak sós palacsintatésztába forgatom.
5/9 Kitalátor válasza:
Hasonlóan, csak kétszer annyit kell klopfolni!
6/9 Skyra Diamonds válasza:
Gondolom, ez vicc kategória, mivel a rántott leves nem egyenlő a rántott hússal, még csak hasonlatosság sincs köztük, amennyire én tudom. :) A rántott leves alapja a rántás, ami liszt és zsiradék hozzáadásával készül és rózsaszínre pirításával folytatódik. Utána lehet tetszés szerint hozzávalókat (kevés pirospaprika, kömény, esetleg hagyma, fokhagyma) beletenni és vízzel felönteni, majd esetenként csurgatott tojással szaporítani és készre főzni. Betegeknek ajánlott, könnyű leves, persze hagyma és tojás nélkül. A rántott hús, mint tudjuk liszt, panírmorzsa, tojás egyvelegéből panírozva (a húst belenyomkodva) készül. Erről eszembe jutott, hogy szívesen megennék egy igazi bécsi borjú szeletet, ami köztudomásúan rántott hús. Ezért Zsófi ne rántsd ki a levest, mert kiborul.:)
7/9 anonim válasza:
Nem, úgy mint a kirántott fiókot.
8/9 PAP SANYI válasza:
Igen és villával kell enni hogy tovább tartson.
9/9 anonim válasza:
Hasonlóan.
Csak a végén az egyiket berántani kell, a másikat meg kirántani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!