Fagyasztott tengeri tőkehalat hogy kell panírozni, illetve mi készíthető belőle rántott halon kívül?
Figyelt kérdés
Vettem egy kiló gyorsfagyasztott alaszkai tőkehal filét, ilyet: [link]
Rá van írva, hogy 20% hozzáadott vizet tartalmaz, de ebből rengeteg víz kijön, és még mindig tocsog az egész. Alig tudtam bepanírozni, a liszt, amiben megforgattam, egy masszává állt össze rajta, és ahol megfogom, ott bugyog belőle a víz. Másodszorra hetvenhárom konyhai papírtörlővel felitattam róla a vizet, szinte kifacsartam, alig marad a halból.
Régebben is rántottam gyakran tőkehalat, de egyik sem viselkedett úgy, mint egy szobaszökőkút.
Van még a zacskóban négy, vagy öt darab, mit tudok vele kezdeni?
2017. jan. 5. 19:24
1/2 anonim válasza:
Mi szoktunk belőle párolt halat készíteni: mikor kienged, (valóban sok vizet enged)befűszerezed és teflonban kis vajon megpárolod, egyszer megfordítva. Tésztát főzünk hozzá köretnek.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2017. jan. 6. 01:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!