Van köztetek, aki már GYK-függőnek érzi magát?
Figyelt kérdés
Aki minden nap belép, akár többször is, munkaidőben, mert késztetést érez, hogy válaszolgasson, kíváncsi az új kérdésekre, válaszokra, stb., és úgy érzi, hogy enélkül már nem is teljes az élete?2017. márc. 8. 20:37
11/15 anonim válasza:
Jelen. Szinte egésznap itt lógok,kivéve ha a barátnőimmel vagyok. Unalmas az életem,sajna nincs pasim se. Most lettem átverve,és megalázva.
12/15 anonim válasza:
Szeretek tanacsokat adni itt. Unalomuzesnek jo. Parom v melo mellett sose lepek be. Csak ilyen 3 oras vonatutakon pl eltoltom itt az idot
13/15 anonim válasza:
Én csak azóta lógok itt, amióta nincs barátom. Naponta többször is felnézek, kíváncsi vagyok mások problémáira is, illetve kevésbé érzem magam egyedül itt. Vannak barátaim, de néha jobb ismeretlenül beszélgetni valakivel, esetleg tanácsot adni-kapni.
15/15 Abdurrahmanné válasza:
Leírtad az életem.
Mióta gyk-zok jó sok történetet megismertem, idiótával találkoztam, emberrel kezdtem beszélgetni. Kértem segítséget, vagy kaptam. Van itt jó sok buta ember, de értelmesebbek is. Néha visítottam a röhögéstől egy-egy kérdésen, vagy válaszon, néha felidegesítettem magam rajtuk....
Stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!