Válaszolna nekem valaki olyan, aki itt válogatás nélkül lepontoz mindenkit?
Miért teszi? Nem értem, mert még egy teljesen semleges válasznál is megy a lepontozás. A múltkor volt valami olyan kérdés, ahol megkérdezték, ki hány éve nem csalták meg a párját, és még azt is lepontozták, aki csak egy számot írt, pl. 7. :D Hogy lehet egy szám mondjuk 20%-ban hasznos? Csak szeretném tudni, miért nyomkodja valaki mindenféle ok és cél nélkül a piros kezet? Mi akar elérni?
Az oldal jellege miatt név nélkül lehet válaszolni, szeretném, ha megtenné egy ilyen ember. Aztán mehet vissza lepontozni, ha ez neki jó, vagy nem tudom.
"Nem akarok beleszólni, de ha azt állítod, hogy a toplistások a lepontozók, akkor te is egy vagy közülük, mivel 3-ik vagy a toplistán tehát te vagy az egyik, aki folyamatosan lepontozza a másikat az ezotéria kategóriában"
Aranybogár, a toplistán belül a "pont értékelésért" kategóriát kell nézni, ez mutatja ki mennyit pontoz :-) Nekem ez 26, ami kb egy középmezőny, de nézd csak vannak ott 209, 131, 63 meg hasonlók .
Igen, de én 95%-ban csak felpontozok. Rosszalkov neked is csak zöldet adtam eddig :D
Sajnos engem is mindig lepontoznak, de ennek ellenére én nem fogok másokat csak úgy dacból lepontozgatni. Már megszoktam. Na mindegy
Üdv, David Williams (D.W.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!