Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Válaszolna nekem valaki...

Válaszolna nekem valaki olyan, aki itt válogatás nélkül lepontoz mindenkit?

Figyelt kérdés

Miért teszi? Nem értem, mert még egy teljesen semleges válasznál is megy a lepontozás. A múltkor volt valami olyan kérdés, ahol megkérdezték, ki hány éve nem csalták meg a párját, és még azt is lepontozták, aki csak egy számot írt, pl. 7. :D Hogy lehet egy szám mondjuk 20%-ban hasznos? Csak szeretném tudni, miért nyomkodja valaki mindenféle ok és cél nélkül a piros kezet? Mi akar elérni?

Az oldal jellege miatt név nélkül lehet válaszolni, szeretném, ha megtenné egy ilyen ember. Aztán mehet vissza lepontozni, ha ez neki jó, vagy nem tudom.

2014. júl. 13. 15:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
77%

Én eddig azt se tudtam hogy létezik toplista.

Aki ide jön normálisan kérdezni valamit, az valószínűleg pont leszarja hogy van-e toplista vagy sincs. Aki meg itt éli a hát ööhm, szociális életét, és arra hajt hogy ő legyen a lista elején, hááát,, ehmm

Lefogadom a felhasználók fele azt se tudja hogy ez a lista létezik,, vagy ha igen, akkor az életbe nem fog ránézni, én is most direkt lecsekkoltam egyszer.. hát fantasztikus.

Amúgy is tök anonim az oldal, szóval bazi hasznos hogy ott vannak felsorolva nevek, és kettő pont ezért amit itt írsz (random lepontozások stb) tök értelmetlen az egész. És három, őszintén szólva szerintem senki se fogja lecsekkolgatni a top listát, hogy na vajon aki nekem válaszolt az az első hely-e vagy a kétezer-tizennegyedik.

És egyébként is attól hogy ő a rendszer szerint 100%-ban hasznos válaszokat ad, még mondhat hülyeséget, és ugyanez fordítva.. szerintem aki ezt csinálja, kétlem hogy a top lista élére pályázna, csak simán szívatásból, vagy csak ő az egyetlen akit lepontoztak és gyorsan lepontozz mindenkit mást hogy ne tűnjön úgy,,, túl sokat azért nem kéne ebbe belegondolni...

Persze nagy össze esküvés,

2014. júl. 13. 16:40
 12/23 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező! Te olvasol a fejemben? :D Néhány napja ki akartam írni egy ilyen kérdést, csak aztán valahogy elfelejtettem!

Én is szeretném tudni, ki az, aki egy tök semleges választ lepontoz. Nem csak ebben a kategóriában, máshol is.

Az Ételek-italokban valaki megkérdezte, "Ti hogy csináljátok a túrós tésztát?" Elsőnek válaszoltam, tök normálisan leírtam, "Ez a válasz 70%-ban hasznos"

Szépség és divatban megkérdezték, hogy kinek tetszik az Alkonyatból Bella esküvői ruhája. Válaszoltam, hogy nekem tetszik, mert olyan kis szép, egyszerű. Valaki azóta felpontozott, de tegnap ott a válaszom 48%-ban volt hasznos.

Ugyanúgy Szépség és divatban "Létezik, hogy a hajam nem nő tovább?" Leírtam, hogy mindenkibe bele van kódolva genetilailag, hogy a haja mekkora "életkort" képes megélni. Ha a hajszál eléri ezt a kort, akkor kihullik. Persze utána nő másik, de ezért van az, hogy úgy látjuk, hogy nem nő tovább. Ez tény. Valakinek képes megnőni a fenekéig valakinek csak a háta közepéig. Válaszom 38%-ban volt hasznos.

Ebben a kategóriában volt egy olyan kérdés, hogy "Hány év korkülönbség van a testvére(i)d és közötted?" Az előttem lévő kislányt, lepontozták, de hogy miért...?

Számomra akkor nem hasznos egy válasz, ha nem a kérdésre felelt; kötekedik a válaszoló vagy csúnyán beszél.

2014. júl. 13. 16:41
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Engem sosem szoktak lepontozni.
2014. júl. 13. 19:19
 14/23 anonim ***** válasza:
Kellett ideírnod..
2014. júl. 13. 19:33
 15/23 anonim ***** válasza:
45%

Megosztok veletek egy megtörtént sztorit :

Az ezotéria rovatban olyan is volt, hogy valaki (felhasználó nevet nem írok, ha olvassa magára fog ismerni) megállás nélkül panaszkodott a kérdések alatt hogy miért csak 70% meg hasonlók a válaszai, meg felháborodott hogy miért van az összes válasz lepontozva stb . Hozzáteszem az a 70% az ezo kategóriában egész jónak számít . Csak azt nem tudta szegényke, hogy a toplistából világosan látszik ki az aki legtöbbet pontoz és hát így le is bukott :-))) Volt olyan álszent hogy panaszkodjon, erre ő volt aki minden választ lepontozott . De most jön még csak a lényeg :-) Lebuktattam mindenki előtt és leírtam a közösbe ezeket, erre azt írta hogy bosszúból az összes eddigi válaszomat le fogja pontozni . Aztán amikor a korábbi válaszaim %-a ugyanaz maradt még órákkal utána is, már világosan látszott, hogy megint kamuzik, mert már sokkal korábban lepontozott mindent :-)

Amúgy sok ilyen van, és ezeken az embereken tényleg csak mosolyogni lehet, én legalábbis ép ésszel fel nem tudom fogni mi az ami ezekben az emberekben ilyenkor lejátszódik :-D

2014. júl. 13. 21:35
 16/23 anonim válasza:
Azért mégiscsak az a legjobb ha itt és így éli ki a beteges hajlamait...
2014. júl. 13. 21:39
 17/23 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés is jó példa a nem normális pontozási szokásra...

Egyetlen ember válaszolt idáig valóban a kérdésre, és le lett pontozva a válasza 28%-ra. Pedig ahogy már valaki írta, ha valaki a kérdésre válaszol, az hasznos. Tehát igazából csak őt kellett volna felpontozni, az összes többi választ pedig le, hisz mindenki más csak elmélkedett a pontozási szokásokról.

2014. júl. 13. 22:16
 18/23 anonim válasza:
Szia! Szerintem ez pontozás teljesen lényegtelen miért zavar téged a százalék mit érsz el vele, hogy 80%-90%-ban adsz hasznos választ? Nem leszel, se több, se kevesebb a magasabb százalékkal, ha valaki annyira szeret pontozgatni mert ettől érzi magát iQ bajnoknak csak nyugodtan hagy tegye. Az, hogy mások miért pontozzák le a másikat fogalmam nincs talán a trollkodás miatt esetleg az is lehet az oka, hogy sokszor fáj az igazság emiatt nyomkodják a piros kezet, mert ha lepontozzák a másikat az éreztetik a magukkal, hogy nincs igaza.
2014. júl. 14. 23:20
 19/23 anonim válasza:
11 Nem akarok beleszólni, de ha azt állítod, hogy a toplistások a lepontozók, akkor te is egy vagy közülük, mivel 3-ik vagy a toplistán tehát te vagy az egyik, aki folyamatosan lepontozza a másikat az ezotéria kategóriában: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__toplista Én ezen kérdés kapcsán találtam rá a toplistára tehát a toplisa szerint nem csak egy ember szükséges a lepontozáshoz, hanem több egyhangúan lepontozó felhasználók, akik folyamatosan nyomják egymásra a piros-kezet itt nincs olyan, hogy "egy ember" az itt lévő felhasználók többsége folyamatosan lepontozza a másikat. Ahogy olvasom mindegyik felhasználónak két százaléka van az egyik a válaszadás százaléka a másik pedig a pontozás-é, amit itt a teljes toplisa alján láthatsz: http://www.gyakorikerdesek.hu/toplista A pontozási rendszer hasztalan, mivel a százalékod azon múlik, hogy mások hogyan értékelnek tehát, akik eleve nem kedvelnek hiába adsz hasznos választ akkor is piros kézzel fognak jutalmazni ez inkább szimpátia szavazás mintsem pontozási rendszer.
2014. júl. 15. 00:08
 20/23 anonim válasza:
Elnézést nem 11-nek akartam írni, hanem 15-nek.
2014. júl. 15. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!