Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek van féltesója, válaszolna?

Akinek van féltesója, válaszolna?

Figyelt kérdés
Milyen érzés, hogy itt-ott vannak féltesóitok? Mit gondoltok az apáról, aki így szórja el a gyerekeket a nőknél?Ismertek olyan embert akinek van vagy nektek van több olyan féltestvéretek, aki egy apától van, ők sem édestestvérek?
2012. máj. 6. 11:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%

Bár nekem nincs féltestvérem, de keresztlányomnak 2 is van.

Ő a féltestvéreivel ritkán találkozik, mikor épp mennek az apjukhoz...

Ő nagyon szereti őket, amiköor együtt vannak lese lehet róluk vakarni. A hétköznapi életben egyke ez őt zavarja kicsit mert sokszor egymagában unatkozik. De semmi különös érzést nem kelt benne. Neki ez a természetes.

2012. máj. 6. 11:49
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
Nekem van kettő,életemben nem láttam őket,igazából nem is kíváncsiak rám.Apámat se láttam,bár ő már meghalt.Nagyon ritkán jut ez eszembe,nem foglalkozom már a témával.
2012. máj. 6. 11:49
 3/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Az is érdekelne, milyen érzés az, ha a te szüleid elváltak, vagy nem is éltek sosem együtt, de azóta már van valakijük, akivel házasok, és féltesótok születik. Nincs irigység, hogy az új gyerkőc teljes családban élhet?
2012. máj. 6. 11:57
 4/14 anonim ***** válasza:
93%
Nekem van, sosem találkoztam velük.
2012. máj. 6. 12:02
 5/14 anonim ***** válasza:
77%

Van 2 féltesóm de sosem láttam őket. Mikor ők születtek én már nem voltam apám életében.

Én remélem ,hogy apa az új családját nem szúrja el. Nincs bennem harag, hibás volt apám a válásért, de anyám is ugyanúgy.

Minden jót kívánok neki ,és hogy találja meg a boldogságot, ami velünk nem ment.

Nem érdemes azon keseregni, hogy mi miért nem kellettünk neki, a múlt az múlt. Ha ő boldog, akkor annyival kevesebb emberért kell aggódni a világba.

2012. máj. 6. 12:03
 6/14 anonim ***** válasza:
82%

apámat senkitől nem irigylem, mert én tuti valami lelki nyomoronc lennék ha ő nevelt volna fel.

13 éves voltam mikor az első féltesóm született, 15, amikor a másik. kisebb korukban láttam őket, ma csak annyit tudok, hogy hány évesek, és nagyjából hol laknak.

a szüleim nagyon korán elváltak, apám sosem volt jelen az életemben apaként. ismerem, de annyi bőven elég. tudtommal még együtt van a második feleségével, együtt nevelik a két lányt.

inkább az olyan barátaimtól irigylem egy kicsit apjukat, akikkel jó a viszony, és az apa normális, szereti a gyerekeit, jót akar nekik.

egyébként szeretek és szerettem is egyke lenni.

2012. máj. 6. 12:12
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anyám által van két féltesóm.
2012. máj. 6. 12:17
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem is van két féltestvérem édesapám részéről, ráadásul két másik nőtől. Én szeretem őket, szererncsére jóban vagyunk, bár most, hogy már felnőttek vagyunk, elég ritkán találkozunk, mindenki él a világabn összevissza. :) Soha nem haragudtam rájuk.
2012. máj. 6. 12:30
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van 3 féltesóm, abból 1 ikrek és egy 16 éves. Anyámék sose voltak házasok 5 éves koromig voltak együtt amikor egyszer apám arra ment haza hogy anyámat döngetik a saját ágyukban,és még anyám volt felháborodva és elküldte apámat majd fogott engem és elment és mivel apámnak nem volt pénze a bíróság magasról les.zarta. Anyám nem kért se gyerektartást se semmit, 18 évesen ismertem meg apámat mert akkor nagykorú lettem, és végre fel tudta velem venni a kapcsolatot, leveleket is küldött érdekes módon nem jutottak el hozzám. Akkor tudtam meg hogy vannak testvéreim, az ikrek már jóval előttem megvoltak 30 éven felüliek a 16 éves öcsém meg az új kapcsolatából van, nem ítélem el egyáltalán, itt nem ő az akit el kell. 22/L
2012. máj. 6. 12:36
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem is van 3 fèltesóm.2 anyum rèszèröl,1 pedig apumèról.Apum rèszèröl csak köszönö viszonyban vagyunk,anyumèròl pedig nagyon jóban,velük nöttem fel..stb.

Mind a hàrom fèrfi.

2012. máj. 6. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!