Akinek van féltesója, válaszolna?
Bár nekem nincs féltestvérem, de keresztlányomnak 2 is van.
Ő a féltestvéreivel ritkán találkozik, mikor épp mennek az apjukhoz...
Ő nagyon szereti őket, amiköor együtt vannak lese lehet róluk vakarni. A hétköznapi életben egyke ez őt zavarja kicsit mert sokszor egymagában unatkozik. De semmi különös érzést nem kelt benne. Neki ez a természetes.
Van 2 féltesóm de sosem láttam őket. Mikor ők születtek én már nem voltam apám életében.
Én remélem ,hogy apa az új családját nem szúrja el. Nincs bennem harag, hibás volt apám a válásért, de anyám is ugyanúgy.
Minden jót kívánok neki ,és hogy találja meg a boldogságot, ami velünk nem ment.
Nem érdemes azon keseregni, hogy mi miért nem kellettünk neki, a múlt az múlt. Ha ő boldog, akkor annyival kevesebb emberért kell aggódni a világba.
apámat senkitől nem irigylem, mert én tuti valami lelki nyomoronc lennék ha ő nevelt volna fel.
13 éves voltam mikor az első féltesóm született, 15, amikor a másik. kisebb korukban láttam őket, ma csak annyit tudok, hogy hány évesek, és nagyjából hol laknak.
a szüleim nagyon korán elváltak, apám sosem volt jelen az életemben apaként. ismerem, de annyi bőven elég. tudtommal még együtt van a második feleségével, együtt nevelik a két lányt.
inkább az olyan barátaimtól irigylem egy kicsit apjukat, akikkel jó a viszony, és az apa normális, szereti a gyerekeit, jót akar nekik.
egyébként szeretek és szerettem is egyke lenni.
Nekem is van 3 fèltesóm.2 anyum rèszèröl,1 pedig apumèról.Apum rèszèröl csak köszönö viszonyban vagyunk,anyumèròl pedig nagyon jóban,velük nöttem fel..stb.
Mind a hàrom fèrfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!