Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek van féltesója, válaszolna?

Akinek van féltesója, válaszolna?

Figyelt kérdés
Milyen érzés, hogy itt-ott vannak féltesóitok? Mit gondoltok az apáról, aki így szórja el a gyerekeket a nőknél?Ismertek olyan embert akinek van vagy nektek van több olyan féltestvéretek, aki egy apától van, ők sem édestestvérek?
2012. máj. 6. 11:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem kettő van.Egy 1éves húgom és 3éves öcsém.Én nagyon szeretem őket,nincs olyan érzés,hogy "csak" féltesók.Olyan mintha édestestvéreim lennének.Mindenképp szeretném,hogy jó viszonyba legyünk akkor is,ha már felnőttek.Bár ők anyum részéről vannak.

20l

2012. máj. 6. 14:37
 12/14 anonim ***** válasza:
A nővérem féltestvérem (soha nem tekintettem rá úgy), és a bátyámon és rajtam kívül még van 2 féltestvére, az apja másik házasságából :D Nekem egyáltalán nem fura a helyzet, ebben nőttem fel. Akkor tudok nagyokat nevetni, amikor mondom másoknak, hogy a nővérem húga, aki nem én vagyok. Ilyenkor néznek hogy mi van, de aztán elmagyarázom nekik, s nagy nehezen, de leesik a tantusz. Én nem gondolok semmit az apjáról, semmi közöm a dologhoz. Mindig szidják meg elég sok ostobaságot csinált, a gyerekeit is kihasználta, de én nem ismerem, nincs jogom ítélkezni felette.
2012. máj. 6. 16:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem egy féltesóm van, apám előző házasságából született. 24 éves koromig nem találkoztam vele, akkor előbukkant, mert pénz kellett neki nagyon gyorsan. Utána is csak akkor jelentkezett, mikor pénz kellett (pedig apukám kifizette az örökségből, ügyvéddel, minden), és végül jól összevesztek. Amíg apa adott neki pénzt, velem és bátyámmal is jó fej volt, de most, ha látom az utcán, elcsapja a fejét. Nekem az ilyen nem testvérem. 27/N
2012. máj. 13. 18:48
 14/14 anonim ***** válasza:

Elváltak, az maga volt a pokol. Van egy édestestvérem, és a sok ide-oda házasodás miatt mostohákkal, féltesókkal együtt lettünk így 10-en.

Kiváló testvéri viszonyunk van :) Egy testvérpárt kivéve, akik anyám második házasságából (szegény mostohám meghalt 2 éve) kerültek a családba, velük nem jó a viszony.

Én nagyon kedvelem a jelenlegi párjaikat és a régi párjaikat is, és dacára annak, hogy apám nem tartja a kapcsolatot a volt feleségeivel, én mindegyikkel találkozgatok néha, mert jóban vagyunk.

Nekem jó, mert így legalább bármi van, a 9 testvérből mindig akad legalább egy, aki éppen ráér vagy tud ugrani azonnal. Segítünk egymásnak. Annak nincs értelme, hogy marjuk a másikat, mert a szülők közt házasság van. Igyekszünk a legtöbbet kihozni abból, ami van.

22L

2012. máj. 13. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!