Akinek van féltesója, válaszolna?
Nekem kettő van.Egy 1éves húgom és 3éves öcsém.Én nagyon szeretem őket,nincs olyan érzés,hogy "csak" féltesók.Olyan mintha édestestvéreim lennének.Mindenképp szeretném,hogy jó viszonyba legyünk akkor is,ha már felnőttek.Bár ők anyum részéről vannak.
20l
Elváltak, az maga volt a pokol. Van egy édestestvérem, és a sok ide-oda házasodás miatt mostohákkal, féltesókkal együtt lettünk így 10-en.
Kiváló testvéri viszonyunk van :) Egy testvérpárt kivéve, akik anyám második házasságából (szegény mostohám meghalt 2 éve) kerültek a családba, velük nem jó a viszony.
Én nagyon kedvelem a jelenlegi párjaikat és a régi párjaikat is, és dacára annak, hogy apám nem tartja a kapcsolatot a volt feleségeivel, én mindegyikkel találkozgatok néha, mert jóban vagyunk.
Nekem jó, mert így legalább bármi van, a 9 testvérből mindig akad legalább egy, aki éppen ráér vagy tud ugrani azonnal. Segítünk egymásnak. Annak nincs értelme, hogy marjuk a másikat, mert a szülők közt házasság van. Igyekszünk a legtöbbet kihozni abból, ami van.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!