A Ti életetekben mekkora szerep jut a gyk-nek?
Azt is megírhatnátok, hogy család mellett jut időtök itt lenni, vagy egyedül vagytok? Nők, férfiak? Korotok? Nem csak a konkrét itt töltött idő érdekel, de mondjuk az is, hogy meddig foglalkoztok még gondolatban egy adott kérdéssel mondjuk, stb...
Köszönöm!
39/n vagyok. Egyre kevesebbet vagyok az oldalon, van, hogy napokig sem jövök fel. Sajnos ahogy írták már mások is, sokat esett a színvonal. Amíg komolyabb kérdések és válaszok voltak, és több, addig sokkal több időt töltöttem fenn. Ha egy illető igazán komoly dologgal kapcsolatos kérdést tesz fel, akkor az az első, hogy nézem azt a kérdést, hogy hogy áll, milyen válaszok érkeztek rá, sikerült-e segíteni a kérdezőnek. Sőt, volt már több olyan kérdés is, aminél szívesen vettem volna, ha a kérdező a későbbiekben visszajelez, hogy sikerült-e megoldani a problémáját a tőlünk kapott tanácsok által. Egyébként az ilyen kérdéseket leszámítva egyáltalán nem foglalkoztatnak a kérdések, mindössze unaloműzés gyanánt olvasgatok, és válaszolgatok. Annyira nem foglalkoztatnak, hogy néha a férjem kérdezi, hogy épp milyen kérdést olvasok, van-e valami érdekes, de még ha egy válasz közepén vagyok is, akkor is annyira nem foglalkoztat, hogy még kedvem sincs elmondani, inkább azt mondom, hogy nincs.
Viszont másik részről meg eléggé sokat számít az oldal létezése, mert ha épp segítségre van szükségem, akkor nagyon jól jön az oldal. Volt már nem egyszer, hogy nem volt elérhető a honlap órákon keresztül, azt hittem megszűnt. Hirtelen átfutott az agyamon, hogy akkor most kitől érdeklődök ha úgy alakul. Persze vannak barátok, vannak rokonok, tehát vannak valós emberi kapcsolataim, de mikor mondjuk épp főzök, és közben veszem észre, hogy valami nincs itthon, nagyon jól jön, hogy itt tudok érdeklődni, hogy hogy oldjam meg, mivel helyettesíttsem. Csak könnyebb ez a megoldás, minthogy elkezdeni telefonálgatni, hogy valakinek van-e ötlete. Meg persze ott van a számítástechnika. Nem vagyunk eleresztve számítógépguru ismerősökkel, tehát ilyen téren is sokszor hasznát vettem az oldalnak.
A férjemmel tölthető idő helyett sosem szoktam inkább gyakorizni. Legtöbbször esténként jövök fel, a napi fáradalmakat egész jól le tudom vezetni egy kis gépezéssel, gyakorizással. Vagy a másik, mint most is, ha szabin vagyok, akkor nappal is, ha bekapcsolom a gépet, felnézek időnként.
ki törölte ki a válaszomat??
nem hiszem el, hogy megint megtaláltak, ilyen nincs...
ejnye de hat no hat azert ejnye
hat hogy lehet ilyet kerdezni te
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!