Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » A Ti életetekben mekkora...

A Ti életetekben mekkora szerep jut a gyk-nek?

Figyelt kérdés

Azt is megírhatnátok, hogy család mellett jut időtök itt lenni, vagy egyedül vagytok? Nők, férfiak? Korotok? Nem csak a konkrét itt töltött idő érdekel, de mondjuk az is, hogy meddig foglalkoztok még gondolatban egy adott kérdéssel mondjuk, stb...

Köszönöm!

2014. ápr. 23. 10:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem sok szerep jut. Szórakozásnak szánom az itt töltött időt. Kérdezni nagyon ritkán kérdezek. A családtól nem veszek el időt a gyk miatt. 39/N
2014. ápr. 23. 10:17
 2/14 anonim ***** válasza:

Amikor egyetemre jártam és nyáron ráértem gyakran jártam ide. Most, hogy dolgozom max. naponta egyszer. Most ráérek délután megyek dolgozni, ilyenkor válaszolgatok is. (Egyedül vagyok itthon sok más dolgom nincs a takarítást már megcsináltam..) Egyébként szerintem sokat esett a színvonal, szerintem kellene egy gyk gyerekeknek, fiataloknak, plusz egy felnőtteknek. Sok írásból látszik, hogy az illető még 10 éves sincs :(

28N

2014. ápr. 23. 10:17
 3/14 anonim ***** válasza:
Minden nap fent vagyok max.fél órát.nincs több időm.És igen mostmár nem olyan érdekes mint ezelőtt volt.
2014. ápr. 23. 10:28
 4/14 anonim ***** válasza:

Unaloműző. Miközben dolgozok (itthonról), meg van nyitva ez is, és ha épp nincs mit csinálni, akkor ránézek, olvasgatok, válaszolok.

Az igazi szabadidőmet, amikor a családdal vagyok, nem rabolom ezzel.

29N

2014. ápr. 23. 10:41
 5/14 Imola Ágnes ***** válasza:

Munkahelyemen egész nap gép előtt ülök, de sokszor előfordul, hogy nincs munkám. Akkor gyk-n vagyok. Otthon nem számítógépezek, csak ha nagyon fontos. Ha egy kérdés érdekes, van, hogy megosztom a párommal.

Párommal élek, van egy kutyánk,és egy ideiglenes kölyökkutyánk is.

26/N

2014. ápr. 23. 10:46
 6/14 anonim ***** válasza:

21 vagyok, anyámékkal (anyámmal és az élettársával) élek, nemrég kezdtem dolgozni, iparkodok, hogy mihamarabb különköltözhessek.

Viszonylag sűrűn feljárkálok, kb. 90%-ban röhögni.

2014. ápr. 23. 10:48
 7/14 anonim ***** válasza:

Általában én is csak unaloműzőnek használom. Igaz, napi szinten fellátogatok, olvasgatok ezt-azt, válaszolgatok. És megmondom az őszintét, rengeteget tanulok az itt feltett kérdésekből és persze van, hogy a férjemmel szakadunk a röhögéstől néhány kérdésen.

Amúgy én általában az Állatok kategóriában mozgok. Van kutyám és macskáink is, ha vmi hirtelen bajunk van akkor ott szoktam tanácsot kérni. Illetve még nagy ritkán az Kert kategóriát is fürkészem.

De még nem volt olyan, hogy egy kérdés nagyon foglalkoztatott volna és napokig kattogott volna rajta az agyam.

30/N

2014. ápr. 23. 10:55
 8/14 anonim ***** válasza:
Bocs, faktorial42, de privátra nem válaszolok. Ha hajlandó vagy itt megkérdezni, válaszolok.
2014. ápr. 23. 12:00
 9/14 anonim ***** válasza:

Személy szerint ha iskolai szünet van napi 14 órába itt fenn vagyok fenn olvasok,válaszolok,néha kérdezek. Ha iskola idő van akkor napi 5 órát tudok csak itt lenni sajnos.

Hogy mennyit foglalkozok utána egy kérdéssel sokat kimondottan a válaszom után is elgondolkodok,hogy mit lehetett volna még írni a kedves kérdezőnek de néha nagyon meg vagyok elégedve a válaszommal/válaszaimmal.

Nekem sajnos az is közrejátszik,hogy neten kívül nem tudok senkivel beszélgetni mert nem szeretem ha ismernek....

Ja igen a korom kimaradt: 16 éves vagyok éves fiú.

2014. ápr. 23. 12:18
 10/14 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó, mit jelent az, hogy nem szereted, hogy ismernek?

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Aki áttetette a kérdést, annak meg külön köszönöm! Nem tudom miért baj, hogy a Családi kapcsolatok olvasóitól szerettem volna főleg választ kapni :-(

2014. ápr. 23. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!