Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » A "Baj van ezzel a kérdéssel?...

A "Baj van ezzel a kérdéssel? " "kategóriába nem lehetne egy olyan lehetőséget is felvenni, hogy etikátlan, törvénybe ütköző a kérdés?

Figyelt kérdés
2009. dec. 16. 11:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Én az vagyok aki azt irta hogy (Egy kérdés nem lehet bűncselekmény).

Ne haragudj de te szerintem egy utálatos ember vagy aki még a szomszédját is feljelentené hogy pálinkát főz.

Magyarul egy spicli!

Ki ért velem egyet?

2010. jan. 7. 00:49
 22/26 anonim ***** válasza:
ÉN.. valamilyen szinten..:D De amúgy így van, és ez a kérdés is provokatív szerintem egy kicsit:)
2010. jan. 7. 12:33
 23/26 A kérdező kommentje:

ma 00:49

Kíváncsi lennék az erkölcsi értékrendedre.

Ami nem nekem árt, csak másnak, azt szabad?

2010. jan. 7. 13:15
 24/26 anonim ***** válasza:

00:49 vagyok.

Nekem az az értékrendem ha nekem valaki nem szimpatikus nem foglalkozok vele nem kritizálom a háta mögött, mint ahogy mindenki meg tudja válogatni a barátait is.

A törvénytelenségröl meg annyit hogy amig azzal nekem nem ártanak addig én se foglalkozok vele.

Tehát a kérdésed is itt koppan.

És tanuld meg! (nem tudom milyen körökbe mozogsz), hogy ha egyszer olyanba ütöd bele az orrod, amihez egyáltalán semmi közöd nincs, elég nagy bajod is lehet belöle!

Ha olyan lennék, én is sok mindenkit fel tudnák jelenteni, stb.

De nekem ilyennel még senki nem ártott.

Igy tehát saját dolgommal törödök.

(Na jó, meg most persze a tiéddel)! :)

2010. jan. 7. 13:29
 25/26 A kérdező kommentje:
elég lett volna egy "igen" is...
2010. jan. 7. 13:37
 26/26 Karcsi91 válasza:

Èn szerintem ha valaki parlamentet akar robbantani jobb ha elkezd àsni egy alagutat a parlament alà és oda idözitett bombàt rak.bàr nem tudom hogy ez kivitelezhetö e?

Esetleg gondolt valaki erre?

Remélem ebböl nem lesz rendörségi ügyem de én is utàlom az összes hazudos sajàt zsebre menö minisztert.

2014. júl. 9. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!