Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért a gyerekvállalás/nevelés...

Miért a gyerekvállalás/nevelés kategóriába van a legtöbb kérdés? Ennyire nem értenek a szülők a gyerekeikhez?

Figyelt kérdés

Miért kell olyan sok h*lyeséget kérdezni? Hogy ezt, meg azt ehet-e szoptatás alatt, meg, hogy hol lehet a gyereknek pótfogatcsináltatni, ha kihullott a tejfoga.

Írnátok még pár ilyet?

2009. aug. 8. 14:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%

Érdekes vagy!

Panaszkodsz, hogy miért ilyen sok a kérdés ebben a (gyerek) témakörben azután meg azt kéred írjunk ilyeneket még???!!!

Amúgy ha engem nem érdekel pl. a politika témakör még csak véletlenül sem kattintok oda. Próbáld ki te is!!! NE KAPCSOLJ ODA HA NEM ÉRDEKEL A TÉMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A kérdező hidd el hogy nem pont a te válaszodra vár!

2009. aug. 8. 14:26
 2/13 anonim ***** válasza:
54%

Az tök jó, ha a leendő szülők tájékozódni akarnak különböző egészségügyi, babavállalási dolgokról.

De honnan?

A GYK.hu önjelölt orvostan(nőklapja)hallgatóitól, akik kinézik a horoszkópodból, hogy ezt, meg azt adhatsz e a kölyöknek?

Biztos vannak hasznos válaszok, amik fedik a valóságot, de hogy szűröd ki a szomszéd mancinéni áltudományos szövegétől?

Ilyen kérdéseket inkább szakembernek tegyetek fel, vagy (tudományos)szaklapokból olvassatok.

2009. aug. 8. 14:26
 3/13 A kérdező kommentje:

Én nem szoktam abba a kategóriába írni, csak megnéztem, hogy hová teszik fel a legtöbb kérdésr, és az ebben lévő kategóriák messze vezetnek. Nem zavar engem, csak érdekel, hogy miért kell olyan értelmetlen kérdéseket feltenni? Persze vannak normálisok is.

Azt hogy írjatok, meg csak azért mondtam, hogy még mik vannak.

2009. aug. 8. 14:35
 4/13 A kérdező kommentje:
És akkor zavarnak ezek a kérdések, mikor beírok a keresőbe valamit, és egy csomó gyerekvállalásos kérdés jön elő.
2009. aug. 8. 14:37
 5/13 anonim ***** válasza:
91%

Az már nekem is eszembe jutott, hogy jó lenne, ha lehetne kategóriánként is keresni. Amúgy pedig szerintem sokkal nagyobb baj az, ha valaki nem tud valamit és nem kérdez, amikor pedig lehetősége van, mintha meg sem próbálja. Vannak persze olyan kérdések is, amik mindenképpen orvosra tartoznak, de lehet, hogy ilyenkor elég annyi, hogy hárman négyen ezt javasolják a betoji anyukának és így máris a lényeg, hogy meg fogja kapni a kellő segítséget. A másik pedig az, hogy pont ez a témakör az, ahol a legtöbb olyan kérdés van, ahol azt kérdezik, hogy "nektek mi a tapasztalatotok ebben?" És az is biztos, hogy sokszor sokkal többet ér egy 5 gyerekes értelmes, tapasztalt anyuka tanácsa, mintha 100 könyvet, cikket elolvasna az illető.

Szerintem jó, hogy van ez a lehetőség, régen annyi esélyük volt az anyukáknak, hogy megkérdezték a saját anyjukat, vagy ne adj isten az anyóst, hogy ők hogy csinálták, vagy ha kellett, ha nem osztották is a tanácsot és kutya kötelességük volt követni a családi hagyományt, még ha az ökörség is volt.

2009. aug. 8. 15:09
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, most olvasom az első mondatomat dupla csavarral tök értelmetlen lett, de értitek hogy akartam írni, a lányege, hogy ha nem tud vmit, jobb, ha kérdez, mintha nem...ehh
2009. aug. 8. 15:10
 7/13 anonim ***** válasza:
uhhhh miért ne kérdezhetnének ? lehet h nincs anyja vagy leszarja az anyja pl mert olyan is van akkor miért ne kérdezzen? ez az oldal feladata :S:S:S kérdések és válaszok.pffffffffff
2009. aug. 8. 23:30
 8/13 A kérdező kommentje:
Semmi bajom az értelmes kérdésekkel, de miért kell minden baromságot megkérdezni, hogy mit ehet és csinálhat terhesség alatt? H*lye kérdések persze máshol is vannak, pl. ez.
2009. aug. 9. 17:38
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerinted az hülye kérédés,hogy mit ehet terhesség alatt??Mert szerintem nem mivel ez az oldal erről szól,és inkább kérdezze meg.Ám most Te is ezt csinálod mivel ez teljesen értelmetlen kérdés.Erről ennyit.Én is kérdezzem meg,hogy miért olyan bunkók az állatok/kutya témakörben??Úgyse kapok normális választ attól ugyanolyan bunkók lesznek.
2009. aug. 10. 14:34
 10/13 anonim ***** válasza:
az állatos kérdéseknél azért bunkók mert nekik a kutya a mindenük meg minden állat ahelyett hogy sok mapett saját magával foglalkozna :@ szánalmasak azok akik többre becsülik az állatokat mint az embereket(normális embereket is ) :S am ja vannak sok fölösleges kérdések is meg válaszok is de hát ezvan
2009. aug. 12. 02:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!