Jól látom, hogy a legtöbb kérdés az Egyéb kérdés > Egyéb kérdés kategóriába jön?
szerintem baromira nem jó taktika. mégpedig azért nem, mert az oldal legalján van, és: ha csak a főoldalt nézegetem, akkor 2 perc alatt eltűnik a kérdés az első 3 közül. viszont mittomén a politikában egy 2 órával ezelőtti kérdés is 2. helyen van... így sokkal több ember látja, ergó többen is válaszolhatnak, nagyobb az esély hogy olyan is idejön aki ért hozzá, nem csak babinénizik.
és a kategóriás hisztériátokat se értem: attól, hogy minden 100 kérdésből 5-öt tesznek rossz kategóriába (értsd: ennyi gyépés van aki nem tudja eldönteni hogy a pénzügyekről kérdez vagy az ufókról), attól még nem szivatás az, hogy megmondjuk: ez nem megfelelő kategória. és innen is át lehet ám kerülni az állatok részbe, nehogy azt hidd :-)
hú jól lefáradt az agyam, nézzétek el ha érthetetlen lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!