Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Jól látom, hogy a legtöbb...

Jól látom, hogy a legtöbb kérdés az Egyéb kérdés > Egyéb kérdés kategóriába jön?

Figyelt kérdés
csak mert úgy vettem észre, hogy egy átlag nap főműsoridőben kirakok egy kérdést és egy óra múlva megnézem hogy mi van akkor már az egésznek az aljára vagy a következő oldalra került, mert annyi új kérdés jött azóta. nem azért mondom, én is ide szeretem rakni leginkább és úgy veszem észre hogy ti is, és végül is jó stratégia is mert ha ide jön a legtöbb kérdés, akkor logikus hogy a legtöbb és leggyorsabb válasz is ide jön. jól látom? mit gondoltok? bár ez most nem főműsoridő, ezért az első válaszolónak három zöld kezet adok :)
2010. szept. 12. 11:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
aha
2010. szept. 12. 11:21
 2/10 A kérdező kommentje:
na tessék adtam zöld kezet, és még kapsz kettőt(zöldkéz)(zöldkéz)
2010. szept. 12. 11:23
 3/10 anonim ***** válasza:
:D XD
2010. szept. 12. 11:25
 4/10 anonim ***** válasza:
69%
igen mert ha máshova rakom beszólnak rögtön hogy "mért ebbe a kategóriába rakod?!" meg stb. és már unom a sok kötekedést, így az egyéb kérdések-->egyéb kérdésekbe senki nem köt bele :)
 5/10 anonim ***** válasza:
adhatsz még !! de nem így : (zöldkéz)!! XD
 6/10 A kérdező kommentje:
na tessék mindenki kapott, de arra még válaszolnátáok, hogy szerinetek is jó taktika ide rakni a kérdést, mert mndenki idejön és sok és gyors válaszokat kapunk?
2010. szept. 12. 11:42
 7/10 anonim ***** válasza:

szerintem baromira nem jó taktika. mégpedig azért nem, mert az oldal legalján van, és: ha csak a főoldalt nézegetem, akkor 2 perc alatt eltűnik a kérdés az első 3 közül. viszont mittomén a politikában egy 2 órával ezelőtti kérdés is 2. helyen van... így sokkal több ember látja, ergó többen is válaszolhatnak, nagyobb az esély hogy olyan is idejön aki ért hozzá, nem csak babinénizik.

és a kategóriás hisztériátokat se értem: attól, hogy minden 100 kérdésből 5-öt tesznek rossz kategóriába (értsd: ennyi gyépés van aki nem tudja eldönteni hogy a pénzügyekről kérdez vagy az ufókról), attól még nem szivatás az, hogy megmondjuk: ez nem megfelelő kategória. és innen is át lehet ám kerülni az állatok részbe, nehogy azt hidd :-)

hú jól lefáradt az agyam, nézzétek el ha érthetetlen lett

2010. szept. 12. 12:13
 8/10 anonim ***** válasza:
de pl az Informatika izé bizét senki sem olvassa,szal ide kell írni.meg alap nekem egyéb kérdés jön ki és valami bizé izét kell nyomnom hogy bizé izét olvashassak
2010. szept. 12. 19:02
 9/10 anonim ***** válasza:
19:02 ????
2010. szept. 12. 19:18
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez azért van így, mert sokan lusták mélyebben beleásni magukat az itteni kategorikus rendszerbe, így beleb*sszák a kérdést az Egyéb -be.
2012. nov. 23. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!