Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez a kérdés melyik kategóriába...

Ez a kérdés melyik kategóriába való?

Figyelt kérdés
Ma feltettek egy kérdést az állatok kategóriába, hogy "segítsen aki tud ezeknek a menhelyi kutyáknak...mert elaltatják őket", de mire frissítettem, addigra törölték, és bizonyos forrásból tudom, hogy a modik szerint nem abban a témában volt a heje. Most akkor áttették máshova, vagy tényleg törölték? Valószínűleg a KUTYÁK témakörben volt, de akkor mi a frászért nem oda való? Ilyen szívtelenek a modera'torok?
2010. júl. 28. 21:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem szívtelen, egész egyszerűen ez nem egy hirdető oldal. Arra van millió másik.
2010. júl. 28. 21:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Na nemond már, hogy ha valaki segít egy menhelynek, hogy el tudják helyezni a kutyákat, amiket elaltattak volna, hogy az hirdetés.
2010. júl. 28. 21:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor is jogos. Van millió másik hely, ahova kiírhatják. Lehet köremail-t írni, iwiw, myvip, startapro, expressz, facebook, a menhely oldala, és még sorolhatnám.

Ha egyet megengednének, jönne a többi is. Lehet, hogy ez a "kérdés" még reális, de mi jogon törölhetnék akkor a későbbiekben, ha egy szaporító itt hirdet?

Ez egy más fajta oldal. Különben is, ha valaki kutyust keres, meg fogja őket találni máshol is, ha itt bukkannak rájuk és meggondolatlanul veszik őket magukhoz, lehet, hogy még rosszabb sors vár azokra a kutyákra.

Félre ne érts, imádom az állatokat és nagyon sajnálom őket, de rengetegen várnak gazdira. Sajnos nem ők lesznek sem az elsők, sem az utolsók, akiket elaltatnak, de akkor is mindennek megvan a helye.

Engem nem zavarna itt ez az egy, úgyis annyi ismétlés van, de ha egy lehetne, lehetne több is, és az állatok kategóriát teljesen ellepné a szegény kutya vagy cica gazdát keres-féle kérdések.

Első voltam

2010. júl. 28. 22:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Törölték, mert hirdetésnek számít szerintük, de szerintem meg egyrészt semmi haszna nincs belőle, másrészt segíteni akart csak néhány gazdátlan állaton, mielőtt elaltatnák őket. És bizony ezen az oldalon jó helye lett volna, mivel az állatok témakörben sok gyerek van, akik valószínűleg nem menhelyes oldalt keresnének kutya befogadása céljából, és ha itt egyből "kéznél van" talán megtetszik nekik valamelyik.
2010. júl. 29. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!