Ez a kérdés melyik kategóriába való?
Szerintem akkor is jogos. Van millió másik hely, ahova kiírhatják. Lehet köremail-t írni, iwiw, myvip, startapro, expressz, facebook, a menhely oldala, és még sorolhatnám.
Ha egyet megengednének, jönne a többi is. Lehet, hogy ez a "kérdés" még reális, de mi jogon törölhetnék akkor a későbbiekben, ha egy szaporító itt hirdet?
Ez egy más fajta oldal. Különben is, ha valaki kutyust keres, meg fogja őket találni máshol is, ha itt bukkannak rájuk és meggondolatlanul veszik őket magukhoz, lehet, hogy még rosszabb sors vár azokra a kutyákra.
Félre ne érts, imádom az állatokat és nagyon sajnálom őket, de rengetegen várnak gazdira. Sajnos nem ők lesznek sem az elsők, sem az utolsók, akiket elaltatnak, de akkor is mindennek megvan a helye.
Engem nem zavarna itt ez az egy, úgyis annyi ismétlés van, de ha egy lehetne, lehetne több is, és az állatok kategóriát teljesen ellepné a szegény kutya vagy cica gazdát keres-féle kérdések.
Első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!