A "Baj van ezzel a kérdéssel? " "kategóriába nem lehetne egy olyan lehetőséget is felvenni, hogy etikátlan, törvénybe ütköző a kérdés?
Az etikátlan és a törvénybe ütköző nem ugyanaz.
Egyébként meg ott van, hogy egyéb probléma van a kérdéssel, arra is lehet kattintani, nem harap.
ma 12:31
Az hogy felvetettem a kérdést, az mennyiben etikátlan, vagy milyen törvényt sért?
Az, hogy máshol megteszik, nem mentesít a felelősség alól, (Ilyen alapon árulhatnál drogot is, mert ha nem tőled, majd megszerzik máshonnan?)
Egy kérdés nem lehet bűncselekmény.
Bizony egy-egy válasz alapján bűnrészességgel is lehetne vádolni 1-1 válaszadót.
Hogy ugyanaz lenne, sehol nem állítottam. Csak az összetartozás miatt lehetne így is fogalmazni az egyszerűség kedvéért.
Az Egyéb probléma bejelentéséről tudok, nem is ezt kérdeztem.
abból következtetve, hogy van moderálás, gondolom, hogy mégse ilyen egyszerű a dolog, mint a fejlécben van
szerencsére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!