Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » A "Baj van ezzel a kérdéssel?...

A "Baj van ezzel a kérdéssel? " "kategóriába nem lehetne egy olyan lehetőséget is felvenni, hogy etikátlan, törvénybe ütköző a kérdés?

Figyelt kérdés
2009. dec. 16. 11:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
A legalsó sor pont ez, azt hiszem:) Majd nézd meg. Én már jelentettem be így kérdést, de nem biztos, hogy pontosan emlékszem:P
2010. jan. 5. 13:33
 12/26 anonim ***** válasza:

Az etikátlan és a törvénybe ütköző nem ugyanaz.

Egyébként meg ott van, hogy egyéb probléma van a kérdéssel, arra is lehet kattintani, nem harap.

2010. jan. 5. 14:26
 13/26 A kérdező kommentje:

ma 12:31

Az hogy felvetettem a kérdést, az mennyiben etikátlan, vagy milyen törvényt sért?

Az, hogy máshol megteszik, nem mentesít a felelősség alól, (Ilyen alapon árulhatnál drogot is, mert ha nem tőled, majd megszerzik máshonnan?)

Egy kérdés nem lehet bűncselekmény.

Bizony egy-egy válasz alapján bűnrészességgel is lehetne vádolni 1-1 válaszadót.

2010. jan. 5. 14:49
 14/26 A kérdező kommentje:

Hogy ugyanaz lenne, sehol nem állítottam. Csak az összetartozás miatt lehetne így is fogalmazni az egyszerűség kedvéért.

Az Egyéb probléma bejelentéséről tudok, nem is ezt kérdeztem.

2010. jan. 5. 14:51
 15/26 anonim ***** válasza:
engem a hogy lehet kódot feltörni kérdések idegesítenek
2010. jan. 5. 15:07
 16/26 A kérdező kommentje:
az egyik legszemetebb kérdésfajta
2010. jan. 5. 15:09
 17/26 anonim ***** válasza:
igazad van, de szerintem van egy olyan kategória hogy "provokatív a kérdés" és azt kell olyankor:)
2010. jan. 5. 23:27
 18/26 anonim ***** válasza:
csak a fejlécet tudom ismételni......amit máshol nem mertél..itt megkérdezheted. Ha zavar egy kérdés nem tetszik neked ne olvasd ennyi. *-*
2010. jan. 6. 00:56
 19/26 A kérdező kommentje:

abból következtetve, hogy van moderálás, gondolom, hogy mégse ilyen egyszerű a dolog, mint a fejlécben van

szerencsére

2010. jan. 6. 09:21
 20/26 A kérdező kommentje:
ahhoz pedig, hogy zavarjon, előbb el kellett olvassam, nem?
2010. jan. 6. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!