Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért vagyok csak 70%-ban...

Miért vagyok csak 70%-ban hasznos válaszolónak titulálva?

Figyelt kérdés
Elég elkeserítő, mert mindig őszintén leírom a véleményemet.
2014. febr. 21. 13:32
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

16-os!

Akkor elmondom még egyszer tagoltan,

Arra vagyok kíváncsi, hogy ebben a kategóriában-ahova eredetileg szántam a kérdésemet-miért van ez. MERT A % KATEGÓRIÁNKÉNT VÁLTOZÓÓÓÓÓ!!! Tehát eléggé evidensnek tűnik számomra, hogy oda való a kérdés

2014. febr. 21. 13:54
 22/27 anonim válasza:

én 3 év alatt már nem akadok ki ezen a gyiken, voltam már 100% os válaszoló is, de ez az accom meg két hét alatt nézd meg hova jutott, mert épp egy vitába keveredtem, ahol az emberek azzal kompenzálták a nyomorukat, hogy minden válaszomra szó nélkül nyomták a negatívat :D

ha nekik ez okoz örömet, hogy a zsíros kezüket dörzsölgetve negatív értékeléseket nyomnak közben élvezkednek rá, ámmm legyen :D

én örülök, hogy hozzájárultam a sekélyes szürke hétköznapjaikhoz egy kis örömmel :)

2014. febr. 21. 13:54
 23/27 anonim ***** válasza:
Hmmm... Nem hinném,Hogy mindenki azt nyomatja,sőt... Vannak szapuló kérdések ugyan,de itt inkább a hülyeség dominál.
2014. febr. 21. 13:56
 24/27 anonim ***** válasza:

Tehat azert vagy 70% os mert sok a troll!

En azert vagyok 62 mert mindenkit felpontozok es ezert sokan lepontoznak! Nem szabad elsore itelni a valaszt kell figyelni :-)!

2014. febr. 21. 14:00
 25/27 anonim válasza:
A politikai kategóriában a legnagyobb az esély hogy lepontozzák az embert a tapasztalataim szerint. Sokan csak szórakozásból járnak ide.
2014. febr. 21. 14:58
 26/27 anonim ***** válasza:
Pont ezért,mert mindig őszinte vagy.. Csak egyszer ne írd azt,amit hallani akarnak ,akkor már egyből lehúznak. Így meg ,hogy a neved is látszik,még könnyebb dolguk van.
2014. febr. 21. 17:58
 27/27 anonim ***** válasza:

Humor kategóriában általában felpontoznak, ha nem gyűlölködő választ írsz hanem reagálsz a kérdésre. Esetleg, ha vannak jó ismerőseid az oldalon, ők alapból felpontozzák a válaszod, így javítva a mutatódat.

Mi ugye már beszélgettünk valamennyit és szerintem azért vagy ennyi mert az őszinte vélemény fáj sokszor a legjobban és a kérdéseket (ugye főleg szerelem/szex topicban) nem hasznosság szerint hanem szimpátia szerint pontozzák.

Tehát soha ne állj ki egy perverz kérdező oldalán mert lepontoznak a gec*be. :)

2014. febr. 28. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!