Minden tini hulyenek van titulalva ha 16 evesen vesziti el a szuzesseget? Vagy vannak kivetelek is?
en is 16 evesen veszitettem el (lany vagyok) es megsem bantam meg es nem erzem magam k*anak
tobb mint egy eve jarok a baratommal ... es nemreg tortent meg ... nem dugtunk hanem inkabb szerelmeskedtunk ... mind 2 en nagyon szeretjuk egymast es orulok annak hogy ilyen sokat vart ram
most akkor en is az agyatlan kamaszok csoportjaba tartozom?
Inkább azok a hülye tinik, akik meggondolatlanul lefeküsznek a barátjukkal csak azért mert az így akarja.
De ha mind a 2 érzelmekkel dúsan, és felelősen, védekezve, s nem dugnak csak úgy hanem érzelmes szeretkezésbe fognak bele, azok nem hülye tinik. :) Te is ide kell akkor tartozz :)
Remélem pár évtized múlva kimegy a divatból ez a szüzesség téma már végre. Ennyi ezer év után már ideje lenne.
Egy evolúciós maradványt így misztifikálni...
Szerintem sem tartozol abba a csoportba.:)
Véleményem szerint, az teljesen normális,ha egy 16éves lány és a barátja lefekszenek, ha szerelmesek.
Meg gondolom nem írod ki a homlokodra, hogy nem vagy szűz, tehát nem akarsz ezzel felvágni (nem mintha kéne,vagy az lenne akkor), teljesen normális dolog szerintem.:)
Szép napot!
A másodikat kiegészíteném azzal h van még az is h vki azért fekszik le a pasival 16évesen, mert annyira szereti h nem veszi észre h annak csak arra kell:(
Én sajnos így jártam, nem bántam meg, mostmár tudom h ilyen emberek is vannak, de az biztos h majd a gyerekemnek ezt elmesélem amikor úgy látom h szükséges, mert ez elég sokáig rányomja a bélyeget az ember lelkére..
A kérdésre meg egyértelmű h nem, hisz mindenki hibázhat.
Viszont rád egyáltalán nem lehet azt mondani h k. vagy hisz szeret téged, meg téged nem hagyott ott a második után...
Na látod ez a gondolkodás mód is bizonyítja nem tartozol a k. sorába. :)
Én 15 voltam, csupán 2 hónapot voltunk együtt a barátommal és odaadtam neki. Viszont azután évekig együtt voltunk, vagyunk, ez már a negyedik éve, mert szeretjük egymást. És lehet azt mondják 15 évesen túl korai de ezt nem lehet eldönteni mikor korai mikor nem. Ha késznek érzed magad (lelkileg a fontos mert testileg már az első havi után kész vagy), tehát ha kész vagy, szereted a párod és minden tökéletes akkor egész nyugodtan lehet mert attól nem leszel sem k.va sem semmi.
Mindezzel semmi gond, viszont a mai világban bizony a tinik nem ezen okokből veszítik el 15 évesen a szüzességüket. Sajnos, de ez van.
Viszont a kérdésre te nem az agaytlan kamaszok csoportába tartozol, kamasz lehetsz de a megfontolt és nem meggondolatlanul cselekvő kamaszok közé sorolnálak. Ügyes vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!