Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Minden tini hulyenek van...

Minden tini hulyenek van titulalva ha 16 evesen vesziti el a szuzesseget? Vagy vannak kivetelek is?

Figyelt kérdés

en is 16 evesen veszitettem el (lany vagyok) es megsem bantam meg es nem erzem magam k*anak

tobb mint egy eve jarok a baratommal ... es nemreg tortent meg ... nem dugtunk hanem inkabb szerelmeskedtunk ... mind 2 en nagyon szeretjuk egymast es orulok annak hogy ilyen sokat vart ram

most akkor en is az agyatlan kamaszok csoportjaba tartozom?

2009. márc. 20. 22:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen vannak. Szóval nem.
2009. márc. 20. 22:48
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Inkább azok a hülye tinik, akik meggondolatlanul lefeküsznek a barátjukkal csak azért mert az így akarja.

De ha mind a 2 érzelmekkel dúsan, és felelősen, védekezve, s nem dugnak csak úgy hanem érzelmes szeretkezésbe fognak bele, azok nem hülye tinik. :) Te is ide kell akkor tartozz :)

2009. márc. 20. 22:52
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy az.Minden a "minőségtől" függ.Ha elég érettnek érezted magad(lelkileg) és a kapcsolatodat erre,akkor nincs ezzel semmi baj. 20/L
2009. márc. 20. 22:56
 4/14 anonim ***** válasza:
45%

Remélem pár évtized múlva kimegy a divatból ez a szüzesség téma már végre. Ennyi ezer év után már ideje lenne.

Egy evolúciós maradványt így misztifikálni...

2009. márc. 20. 22:58
 5/14 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem sem tartozol abba a csoportba.:)

Véleményem szerint, az teljesen normális,ha egy 16éves lány és a barátja lefekszenek, ha szerelmesek.

Meg gondolom nem írod ki a homlokodra, hogy nem vagy szűz, tehát nem akarsz ezzel felvágni (nem mintha kéne,vagy az lenne akkor), teljesen normális dolog szerintem.:)

Szép napot!

2009. márc. 20. 22:59
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

A másodikat kiegészíteném azzal h van még az is h vki azért fekszik le a pasival 16évesen, mert annyira szereti h nem veszi észre h annak csak arra kell:(

Én sajnos így jártam, nem bántam meg, mostmár tudom h ilyen emberek is vannak, de az biztos h majd a gyerekemnek ezt elmesélem amikor úgy látom h szükséges, mert ez elég sokáig rányomja a bélyeget az ember lelkére..

A kérdésre meg egyértelmű h nem, hisz mindenki hibázhat.

Viszont rád egyáltalán nem lehet azt mondani h k. vagy hisz szeret téged, meg téged nem hagyott ott a második után...

2009. márc. 20. 22:59
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Azok a tinik hülyék, akik mindezt azért csinálják, hogy elmondhassák a barátnőiknek, hogy őket bizony már megd*gták. Ezért kár ilyen korán elkezdeni bármit is. Én 15 évesen veszítettem el, 4 hónapja jártunk a sráccal, és utána még évekig együtt voltunk. Ha szeretitek egymást, és késznek érzitek magatokat, szerintem csakis ez számít. A mostani tizenévesek nagy részével az a baj, hogy minden a testiségről, és nem a szerelemről szól nekik. Sportot űznek belőle gyakorlatilag.
2009. márc. 20. 23:01
 8/14 A kérdező kommentje:
en nem mondtam el a baratnoimnek hogy nem vagyok szuz...es a baratom sem mondta senkinek..igy egyeztunk meg... mert tudom hogy akkor jonnenk a hulye kerdesek hogy hany centi neki,oral volt-e stb. ... szerintem ez 2 emberre tartozik es nem illik reszletezni funek fanak akarhany eves legyen
2009. márc. 20. 23:08
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Na látod ez a gondolkodás mód is bizonyítja nem tartozol a k. sorába. :)

Én 15 voltam, csupán 2 hónapot voltunk együtt a barátommal és odaadtam neki. Viszont azután évekig együtt voltunk, vagyunk, ez már a negyedik éve, mert szeretjük egymást. És lehet azt mondják 15 évesen túl korai de ezt nem lehet eldönteni mikor korai mikor nem. Ha késznek érzed magad (lelkileg a fontos mert testileg már az első havi után kész vagy), tehát ha kész vagy, szereted a párod és minden tökéletes akkor egész nyugodtan lehet mert attól nem leszel sem k.va sem semmi.

Mindezzel semmi gond, viszont a mai világban bizony a tinik nem ezen okokből veszítik el 15 évesen a szüzességüket. Sajnos, de ez van.

Viszont a kérdésre te nem az agaytlan kamaszok csoportába tartozol, kamasz lehetsz de a megfontolt és nem meggondolatlanul cselekvő kamaszok közé sorolnálak. Ügyes vagy :)

2009. márc. 20. 23:37
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen már nem mind ... csak előtte , de jó lenne ha 17-18 éveswen csinálnák.
2009. márc. 21. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!