Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Minden tini hulyenek van...

Minden tini hulyenek van titulalva ha 16 evesen vesziti el a szuzesseget? Vagy vannak kivetelek is?

Figyelt kérdés

en is 16 evesen veszitettem el (lany vagyok) es megsem bantam meg es nem erzem magam k*anak

tobb mint egy eve jarok a baratommal ... es nemreg tortent meg ... nem dugtunk hanem inkabb szerelmeskedtunk ... mind 2 en nagyon szeretjuk egymast es orulok annak hogy ilyen sokat vart ram

most akkor en is az agyatlan kamaszok csoportjaba tartozom?

2009. márc. 20. 22:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

nem avval van a baj hogy 16 évesen hanem hogy nagydobra verik ország-világnak kifecsegik, ezt nem kellene!

Elvégre ez mindenkinek a magánügye! Most nem rólad beszéltem kedves kérdező csak azokrók akik ettől azt hiszik olyan nagylányok lettek, pedig nem ez dönti el...

2009. márc. 21. 09:33
 12/14 anonim ***** válasza:
szia. én is 16 évesen feküdtem le a barátommal, szerelemben, egyetértésben, fél év után. védekeztünk, nem voltunk felelőtlenek, és azóta sem vagyunk, már 2 éve. nem vagy se k*rva, sem hülye tini. én sem érzem magam annak. felelősségteljes vagy, érett, és szeretitek egymást a barátoddal. ez inkább dicséretes, mint elítélendő. nem is kell terjeszteni, nem ettől lesz valaki menő, hogy napi hányszor kikkel hogyan mikor hol. szóval nem kell aggódnod. aki emiatt hülye tininek gondol, én inkább azt nevezném hülyének. sok boldogságot még nektek:)
2009. márc. 21. 10:23
 13/14 anonim ***** válasza:

én 17 múltam amikor lefeküdtem először a párommal, pár hónapja voltunk együtt amikor megtörtént. azóta is együtt vagyunk. most 24 vagyok.

ha tényleg úgy is gondolod a dolgokat, ahogy leirtad, akkor te a másik csoportba tartozol, nem a k...ákhoz.

2009. márc. 23. 12:54
 14/14 A kérdező kommentje:
10:23-as koszi szepen :)
2009. márc. 24. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!