Miért vagyok csak 70%-ban hasznos válaszolónak titulálva?
Figyelt kérdés
Elég elkeserítő, mert mindig őszintén leírom a véleményemet.2014. febr. 21. 13:32
12/27 A kérdező kommentje:
7es!
A kérdésem erre a kategóriára vonatkozik, úgyhogy köszi de nem kell jelenteni, bocsi a piros kézért :D
2014. febr. 21. 13:41
13/27 anonim válasza:
menj a politika rovatba, nyald a többség seggét, és pár nap alatt pik pakk felugrik a százalékod, ez nem vicc!
csak vitába ne keveredj, mert akkor nagyon - leszel :D
14/27 anonim válasza:
Am meg nem értem miért akkora tragédia,hogy esetleg kicsi a százalékod... Az utcán nem néznek ki emiatt.
15/27 A kérdező kommentje:
14-es!
Azért zavar, mert mert olyan irreleváns, semmit mondó válaszokat pontoznak föl, hogy csak dobálom a hátasokat sokszor. A normális válaszokat-nem csak rólam van szó-meg lehurrogják, mert nem elég romantikus, vagy a kérdezővel egyetértő.
2014. febr. 21. 13:45
16/27 anonim válasza:
EMBER!! VAN EGY OLYAN KATEGÓRIA, HOGY EGYÉB KÉRDÉSEK -->> GYIK
EZT ODA KELL ÍRNI
#2,3 voltam
17/27 anonim válasza:
A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
18/27 A kérdező kommentje:
xD
A 17. kommenten nő létemre is tudok nevetni, de akkor is van benne valami
2014. febr. 21. 13:48
19/27 anonim válasza:
Szólíts nyugodtan Lajcsinak :D. Értem mire célzol,de szerintem minél hamarabb megszokod,annál előbb lépsz túl rajta.
20/27 A kérdező kommentje:
Túl vagyok rajta, engem annyi zavar, hogy egy névtelen, arctalan oldalon, az emberek ugyanazokat a társadalmilag elvárt marhaságokat szajkózzák, pedig itt mindenki elmondhatná őszintén a véleményét
2014. febr. 21. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!