Miért vagyok csak 70%-ban hasznos válaszolónak titulálva?
Figyelt kérdés
Elég elkeserítő, mert mindig őszintén leírom a véleményemet.2014. febr. 21. 13:32
1/27 anonim válasza:
Mert 30%-ban haszontalan válaszoló vagy.
2/27 anonim válasza:
Jelentsétek a kérdést légyszi!
Amm a válasz - az egyet nem ertők/trollok miatt.
3/27 anonim válasza:
Mert nem egyezik a véleményed más emberekével, amibe bele kell törődni.
5/27 A kérdező kommentje:
2es! Miért akarod jelenteni???
Fáj ez neked, hogy érdekel?
2014. febr. 21. 13:35
6/27 anonim válasza:
Azért mert itt nem azt nézik, hogy mennyire hasznos a válaszod, hanem, a válaszod alapján döntik el rólad, hogy mennyire vagy szimpatikus, milyen ember vagy. Ha pl.: az a kérdés, hogy hány pasival feküdtél le életedben és te őszintén leírod, hogy 30-al, akkor garantált, hogy megkapod a 0%-ot és mellé azt, hogy egy büdös értéktelen senkiházi lotyó vagy.
7/27 anonim válasza:
Szexualitás témában írtál nem szexualitás témájú kérdést. Ezért lepontozunk és bejelentjük a kérdést.
Most megkaptad a választ! :D
8/27 anonim válasza:
mindíg nem lehet igazad+ha valakinek nem tetszik a véleményed akkor lepontoz...így jön ki ez az érték.
9/27 anonim válasza:
itt egy példa, hogy miért lesz az ember kis százalékú, másik két gyökér miatt.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
10/27 A kérdező kommentje:
Értem, tehát ha jól értelmezem akkor ha a válaszom nem egyezik a többség-sokszor álszent és minden őszinteséget mellőző-véleményével akkor az én válaszom a selejt...teljesen logikus
2014. febr. 21. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!