Itt hogyan megy a kérdés közzététel? Vagy is a Moderátor mindegyik kérdést el olvassa és úgy engedélyezi a közzétételt?
16-os
De jó!
Nem csak én gondolkodom el a vamzerok pszichológiáján :D
És nem pedig egy olyan ember,aki elkezd tikkelni,ha valami nem "rendesen" működik?
Remélem igazad van,ezzel a szép utópisztikus gondolattal :)
Bevallom őszintén, hogy az előbbi válaszomat nem teljesen gondoltam komolyan. :S
bár a saját személyemből kiindulva, ha én jelentenék is egy kérdés, akkor azt ezért tenném és tettem is már pár alkalommal. :D
Mondjuk az oldalátlaghoz mérve a te verziód sokkal inkább elképzelhetőbb, de hát reménykedni még lehet, nem?:D
Persze,az hal meg utoljára :D
És ezért ez a legrosszabb dolog.
De amúgy én.mindig keresem az ilyen embereket,valamiért kiváncsi vagyok rájuk.
Bizony-bizony a reményhal egy nagyon gonosz dolog, de azért még adok neki néhány esélyt.
Azt szokták mondani, hogy mindenkinek kell egy hobbi, hát én a helyedben azért még keresgélnék egy kicsit...:D Én mondjuk nem keresem az ilyesféle embereket, de mostanában egyre gyakrabban futok össze velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!