Itt hogyan megy a kérdés közzététel? Vagy is a Moderátor mindegyik kérdést el olvassa és úgy engedélyezi a közzétételt?
Figyelt kérdés
Bocsánat hogy ebbe a témába tettem de nem tudtam melyikbe tegyem..2013. okt. 13. 13:48
1/27 anonim válasza:
gondolom utána olvassa el.
ja, hogy ez humorba akart menni?
:D:D:D:D:D:D:
2/27 anonim válasza:
Nem. Megírod a kérdést és kikerül, pont úgy, mint most a tied.
3/27 anonim válasza:
Nem.
Ha baj van vele és jelenti valaki,csak akkor.
4/27 A kérdező kommentje:
És a moderátor hozzá szólt már valamelyik kérdéshez?
2013. okt. 13. 13:51
5/27 anonim válasza:
Szinte biztosra mondom, hogy valamelyik éjjeli ámokfutásnál már láttam moderátort válaszolni. :D Ha meg is teszik, akkor névtelenül szerintem.
6/27 anonim válasza:
Ne piszkáljátok szegényt, még gyk-szűz :-)
7/27 A kérdező kommentje:
Már meg szoktam.
2013. okt. 13. 13:58
8/27 anonim válasza:
Nem az összeset, de ezt például el fogják, mivel most jelentettem be, hogy rossz kategóriába (szerelem, szüzesség) lett kiírva a kérdés.
9/27 A kérdező kommentje:
Nem tudtam hogy melyik kategóriába írjam...de nem törlik hanem át teszik másik kategóriába szerintem
2013. okt. 13. 14:00
10/27 anonim válasza:
KÉRDEZŐ HA JÓT AKARSZ
MMMEEEEEEEEEEEEEEEENNNEEEEEEEEKKKKKKKÜÜÜÜÜÜLLLLLJJJJJJJJJJJJJJ EEEERRRRRRRRŐŐŐŐŐLLLLLLL AAAAAZ OLDDDAAAALLLLLLRRRRRRRRÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!