Itt hogyan megy a kérdés közzététel? Vagy is a Moderátor mindegyik kérdést el olvassa és úgy engedélyezi a közzétételt?
Figyelt kérdés
Bocsánat hogy ebbe a témába tettem de nem tudtam melyikbe tegyem..2013. okt. 13. 13:48
12/27 A kérdező kommentje:
Húzz már el
2013. okt. 13. 14:03
13/27 A kérdező kommentje:
Ebbe mi az aranyos??
2013. okt. 13. 14:04
14/27 anonim válasza:
Az egyéb kérdések -> GYIK talán jó kategória ehhez, de az is lehet, hogy csak egyszerűen törlik. :D
15/27 A kérdező kommentje:
Most se csináltak semmit a kérdéssel..
2013. okt. 13. 14:11
16/27 anonim válasza:
srác , már "jelentette h rossz kategoriába van" ... ez f.-sz-.- ezt a gyereket biztos h verték a suliba, suli riba--ca volt ,azt itt éli ki hatalmát h vmit csinálhat mint a sok idiota bkv ellenőr, , srác ott irja h nem tudja meikbe tegye.. én is ide tettem volna ,sztem itt vannak a legtöbben :D
17/27 anonim válasza:
Lehet épp ebédszünetet tartanak. :D Vagy csak félnek tőled!:o
18/27 A kérdező kommentje:
Jól van már na írjátok le még 30-an hogy rossz témába tettem..
2013. okt. 13. 14:14
19/27 A kérdező kommentje:
De egyébként mi az a GYIK??
2013. okt. 13. 14:17
20/27 anonim válasza:
Na látod, csak átrakták. :D Egyébként Gyakran Ismételt Kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!