Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves vagyok! Elég ha a nőgyógyásznak iratok anyuval egy levelet, hogy engedélyezi hogy fogamzás gátlót szedjek vagy be kell hogy jőjön velem de ő azt nem akarja?!
minek neked fogamzásgátló?
tudod hogy totál tönkreteszi a szervezetedet?
nemi betegségeket bírja?
ugye tudod hogy nem igazán véd a nemi betegségek ellen
én anno egyedül mentem mert gombás fertőzésem volt , bár nekem az erős vérzésre javasolták 16 voltam
Hidd el,aki ezt írja,az ír értelmes választ!
Én 23 éves vagyok,17 évesen kezdtem el szedni...iszonyú szarságokat tud csinálni ez a bogyó,persze a nőgyógyászok nem mondják,miért is mondanák.
Gyakorlatilag folyamatos hormonbomba...
Könnyebben elkaphatsz fertőzést,a hormonjaid teljesen összezavarja,és ha egyszer abba hagyod akkor is lehetnek mellékhatásai,hát még alatta.
Nekem az idegrendszerem totál szétment tőle...És nehezen jött rendbe is.
De hát 15-16 évesen el kezdeni szedni,szerintem nem ajánlatos.
nem kell anyád a fogamzásgátóoz, mivel 14 elmúltál...a
"lusta vagyok és smucig, ezért nem bírom a gumit" barátodat meg billentsd fenékbe, hogy térjen kissé észhez és húzzon el és vegyen latexmentes gumit, ugyanis van olyan is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!