Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves vagyok! Elég ha a nőgyógyásznak iratok anyuval egy levelet, hogy engedélyezi hogy fogamzás gátlót szedjek vagy be kell hogy jőjön velem de ő azt nem akarja?!
Akkor tedd csak tönkre a szervezeted...
Nem hiszem el,hogy nem vagy képes felfogni,mit érdemes megtenni másért,főleg ha a te egészségedről van szó..
Ha annyira érett vagy a szexuális élethez,akkor ezt is mérlegelhetnéd...
Miért nem akarsz elmenni anyuddal a nőgyógyászhoz?
Talán félsz hogy be kéne vallani..hogy orrba szájba kefélnek?
Édes drága szívem, amíg a párod minden gumit nem próbált ki, és nincs tuti biztos bizonyítéka "hogy ő nem bírja a gumit" mind addig ő is az a tipikus hulladék ember aki egészen egyszerűen lelankad a gumiban.
Ez mondjuk tizenéveskorban nem szégyen, hanem rohadt gáz.
Neked további jó bogyó szedést kívánok, mert hamarosan mindenki "ürítő" gödre te leszel. Főleg ha még hirdetni is fogod ezt.
Egy normális anya-lánya kapcsolat úgy működne hogy kézen fog és elmegy veled.
Nem pedig papírokat küldözget.
Szerintem csak Te ragaszkodsz a tablettához és anyukád nem..ezért nem hajlandó elmenni.
Ismerek olyan csajt aki 16évesen kezdett tablettát szedni. A pasik széles körben kedvelik az ilyen csajokat, mert mehet szabadon a dugás. És végül is volt pár házibuli ahol 2 óra alatt többen megdugták.
Védekezés nuku, gondolták a csaj úgyis tablettázik.
Ha ilyen szintre akarsz majd süllyedni,mert ne mond hogy 15 évesen ártatlan kis-lányka vagy, akkor szíved joga.
Én nem ajánlom neked, léteznek latex mentes gumik. És nem mellesleg ne legyél ennyire naiv, mert a végén mész a terhesgondozóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!