Nem gondoljátok, hogy meg kellene szüntetni ezt a lepontozást? Mert hogy szinte csak azt kap a hozzászóló .
Ez tetszik! Jól működő redszer ... :)))
Jó, akkor mindjárt adok mindenkinek zöld-pacsit!
Egyébként az előbb, örökbefogadási témában gyakorlatilag ugyanazt válaszoltam, mint a többi, az én válaszom már csak valahol 23 % körül van, a többié még 65 % körül. Csodálatos!
Dehát ugy-e ez egy jól működő rendszer! :)))
Osztom a zöldet nektek!
"ugy kéne csinálni sztem h csak a kérdező értèkelhessen mondjuk 1-5ig."
Szólok hogy hülye kérdezők is vannak ugyanúgy...
Engem abszolút nem érdekel,csak nevetni tudok ezeken a szánalmas embereken :)
Mármint nem a trollokon :) Ha nekik ez boldogságot jelent akkor tessék,pontozzanak le nyugodtan,úgyis az a célom hogy 50% alatt legyek :)
Én azokat tartom szánalmasnak akik lepontozzák az igazságot úgy hogy nem tudják azt megcáfolni :) Így kínjukban csak lepontozni tudnak vagy hívni a moderátorokat :) Szánalom ez az egész oldal,én tényleg csak azért vagyok itt hogy jókat nevessek a szerelem/szex kategórián + hogy segítsek pár embernek
A baj csupán az hogy én nem meséket írosgatok hanem a valóságot.Ez pár embernek nem tetszik ezért pontoznak le :) Nem fogom nyalni senkinek a s*ggét,ha a kérdező buta akkor én igenis a képébe fogom azt vágni és bármivel kapcsolatban kérdez én az őszinte véleményemet írom le
Persze én is tévedhetek,nincs mindig igazam,de ha nem ugyanaz a véleményem mint a legtöbb embernek akkor birka módon lepontoznak ahelyett hogy elgondolkoznának azon lehet van benne valami...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!