Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Vannak erre felé olyan szokáso...

Fannyyy kérdése:

Vannak erre felé olyan szokások, amiket jó ha betartok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Fanni vagyok és még új vagyok erre, (nem a szex terén :) a gyakorin!
2013. febr. 27. 01:32
1 2 3 4 5
 41/50 anonim válasza:

A célok összetettek:

1. Mivel noname oldal, bármilyen kínos kérdést feltehetsz, páran majd beszólnak, hogy mekkora gáz vagy, de lesz 4-5 értelmes válasz, minél értelmesebben fogalmazol, annál jobbak az esélyeid.

2. Trollkodás. Mivel sokan gáz kérdéseket tesznek fel, megéri. És azért is, mert vicces. Nem kell komolyan venni.

3. Világmegváltó gondolataid világba kürtölése, amolyan pusztába kiáltott szó szintjén. Ez főleg a politika kategória jellemző, de itt is akad (pl.: miért egyenjogúak a nők/melegek, ki engedte meg?)

4. Nincsenek barátaid, ezért itt éled ki szociális igényeid.

Ha valaki még tud, segítsen, nagyon jó ez a kérdés amúgy, megérne egy folklór-tanulmányt, de komolyan :D

2013. febr. 28. 00:42
 42/50 anonim ***** válasza:
Igen kérdező,tökéletesen látod a helyzetet,csak gondolom szépen fejezted ki magad ugyanis a helyzet ennél sokkal rosszabb.Te gyűjtőhelynek nevezted ezt az oldalt,én inkább hulladéktelepnek nevezném,mivel ide járnak az agymosott buta zombik,bár vannak kivételek,de úgysem velük fogsz találkozni :D A pontozási rendszer meg semmit sem ér néhány kategóriánál,mert szubjektív véleményeket hülyeség pontozni,tehát igazad van,a százalék semmit sem számít,látom értelmes csaj vagy,ezt pedig nem sokan mondhatják el magukról,veled együtt eddig csak 2 értelmes csajt láttam ezen az oldalon,azért ez eléggé kiábrándító nem? :D
2013. febr. 28. 16:11
 43/50 anonim ***** válasza:

Még valami:

A GYIK is okozhat függőséget.:)

2013. febr. 28. 16:20
 44/50 anonim ***** válasza:
ne púúzz virtuálisan ások szájába mert azt nem szeretik
2013. febr. 28. 21:56
 45/50 anonim ***** válasza:

Ha nem vagy egysegsugaru, akkor boldogulsz, majd kitapasztalod, hogy megy.

Majd rajossz, hogy viszonylag keves az ertelmes ember itt, es azokkal elobb utobb ugyis osszeakadsz.

Ja es szerintem hulye kerdesre er hulye valaszt adni, de ha valaki normalis kerdest tesz fel, akkor tiszteld meg annyival, hogy ott nem trollkodsz.

2013. márc. 1. 00:41
 46/50 anonim válasza:

útolsó egyet is értek, meg nem is.

Lehet h számodra a megoldásért kiállt a dolog, neked ez egyszerű. Neki meg olyan, mintha egy végtelenbe vett integrált kéne elmagyaráznod. Egyszer csak feladaod. :D

2013. márc. 1. 00:47
 47/50 anonim ***** válasza:

Szerintem a kerdezo sokkal jobban megfogja erteni a valaszomat, mint en a tiedet.

Sot, szerintem a kerdezo kifejezetten okos lanynak tunik, szoval o lehet azt is megerti te mit szerettel volna mondani, nekem sajnos nem sikerult.

(Vegtelenig integralni pedig nem olyan nehez, ha tudod a vegtelenbe hova tart a fuggvenyed.)

2013. márc. 1. 00:52
 48/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! #41 Ezek szerint jó kérdéssel indítottam :) #42 Igen, nem akartam durván fogalmazni. Jól esik, hogy értelmesnek gondolsz (igyekszem :) #45 Egyetértek veled. H*lye kérdésre nem lehet normális választ adni (ilyenkor ér a trollkodás). De azért vannak olyan kérdések,amikor pl. a kérdező tényleg tanácsot vár, mert nem tudja mitévő legyen. Nagyon nem illik ilyenkor trollkodni. (Ahogy észre vettem, sajnos mégis sokan megteszik.)
2013. márc. 1. 02:16
 49/50 anonim ***** válasza:

35-ös választ kiegészíteném icipicit, mert különben minden, amit írt az szent igaz :)

1. A családi kapcsolatok és gyerekvállalás kategóriában előszeretettel tévesztik össze az unatkozó anyukák a hasznos /nem hasznos kézjeleket a lájk és nemlájk gombokkal. Szintén ez az a kategória, ahol könnyen össze lehet veszni emberekkel olyanon, hogy a Hitvánd név szép e vagy sem.

2. Illik legalább egy kicsit körülnézni a keresőben, hátha mégis megtalálod pont ugyanazt a kérdést, amit épp kiírni készülsz. Pl csak én naponta 3x válaszolok arra, hogy a ricinusolajat hogyan kell hajra használni, ne bővítsd a társaságuk, ha lehet, mert a kereső által 5 millió ilyen találatot láthatsz.

3. Sok a troll, akik azért vannak itt, hogy mindenféle cél nélkül csak poénból felhúzzanak Téged. Ha valaki vitatkozik Veled, ne vedd magadra, sz@rd le. Csak megint vmi unatkozó munkanélküli, aki ezzel üti el az idejét.

4. Ne vedd magadra a "minden nő r*banc" és "minden pasi egy disznó" kérdéseket. Ezek csak ilyen néplázító hülyeségek, amelyeknek nincs hosszú életük itt a GYIK-en :)

5. Ha választ írsz, akkor próbáld meg egy kommenten belül és ne 5 válaszban 5 szót. Volt ilyen felhasználó és marha idegesítő, mikor az ember örül, hogy ez az érkezett 5 válasz, azt közben az csak 1, csak valami hülye azt 5 szekcióban küldte el :S

Na, azt hiszem ennyi lenne:D

Ps: üdv a klubban :)

2013. márc. 2. 00:59
 50/50 anonim válasza:

41 vagyok, és igen, ez egy jó kérdés, mert egyrészt vicces leírva látni azt a sok íratlan szabályt, ami egyébként senki számára nem meglepetés, de nincs benne a hivatalos szabályzatban, sőt, néha az íratlan szabályok felülírjak azt (pl.: a válaszra válaszolás).

Tiszta néprajzkutatás az egész :D

2013. márc. 2. 09:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!