Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen "szokások" vonatkoznak rá?
Figyelt kérdés
Szeretném megtudni,mi az eljegyzés pontos folyamata?Titkokban kéri ki a fiú az apától a lányát?
Mit kell mondani,mit illik vinni?
Ezután kérheti meg elvileg kettesben romantikusan a lány kezét a fiú?
Aztán ezután jön az ebéd a szűk családdal,ahol újra felhúzzuk a gyűrűket?
Milyen szokás és babona kapcsolódik a jegygyűrűhöz?
Mi az a kísérő gyűrű?
Jegygyűrű és a karikagyűrű= ugyanaz?
Férfi mikor viseli a gyűrűt?
Melyik kézen kell az eljegyzési gyűrűt viselni?
Kérem,valaki össze tudná foglalni?
ezer köszönet!
2012. aug. 6. 21:20
1/6 anonim válasza:
Az én barátom akkor kérte meg a kezemet, amikor az egész család (az enyém) együtt vacsorázott. Először az anyukámhoz fordult, és elmondta neki, hogy szeret engem, velem szeretné leélni az életét, gyerekek...stb, aztán megkérte tőle a kezemet. Anyu igent mondott, azután letérdelt elém és megkérte a kezemet. A bal kezemre húzta az eljegyzési gyűrűt. Nem volt kísérő gyűrű, meg semmi extra. Igazából ennyi, nem kell szerintem túlbonyolítani.... Egyébként vele szakítottunk, van egy új barátom 2 éve, ő úgy jegyzett el, hogy megkért, kísérjem el tetováltatni. A gyűrűsujjára tetováltatta a nevemet, én is kaptam egy tetoválást az ő nevével az én ujjamra :)
3/6 anonim válasza:
-ez kérdés?
-igen
-a szívedből beszélj, bort
-igen
-igen
-nem tudom
-a micsoda?
-igen
-mindig, amíg el nem válnak
-esküvő előtt elszőször az egyiken, aztán a másikon
-épp most tettem meg
-szívesen
4/6 anonim válasza:
hát igen, bevállaltuk :))) egy életre szól! maradt még 9 ujjunk a gyerekek neveinek.
5/6 A kérdező kommentje:
De aranyosak vagytok! :) Sok boldogságot mindenkinek!Tetoválás tényleg találó:)Egyedi.
2012. aug. 6. 21:47
6/6 anonim válasza:
Csak kár hogy nem a te ötleted. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!