Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Vannak erre felé olyan szokáso...

Fannyyy kérdése:

Vannak erre felé olyan szokások, amiket jó ha betartok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Fanni vagyok és még új vagyok erre, (nem a szex terén :) a gyakorin!
2013. febr. 27. 01:32
1 2 3 4 5
 1/50 Mókusgyilkos ***** válasza:
81%

vannak:

1.: ne tegyél fel kérdést.

2.: lehetőleg ne állítsd be magad ribinek a 2. mondatodban.

3.: ha az alakod miatt fogsz valaha rinyálni ne fekete ruhában fotózd le magad, ne kacsacsőrrel és használd az előlapi kamerát a tükör helyett + auto vakut kapcsold ki.

2013. febr. 27. 01:36
 2/50 anonim ***** válasza:

Ha választ írsz, tartsd be a következőket:

-Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!

-Ha kérdésed van, ne a válaszba írd, hanem írj ki új kérdést!

-Ne írd be még egyszer ugyanazt, amit egyszer már előtted valaki beírt! Ha egyetértesz a véleményével, értékeld válaszát!

-Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!

-A gyűlöletkeltésért, mások sértegetéséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, több kérdés ugyanazokkal a válaszokkal történő végigspameléséért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen válaszokat ne írj!

-Fenntartjuk a jogot, hogy válaszodat (ha nem tartod be a fenti szabályokat), további különösebb indoklás nélkül töröljük.

Ha új kérdést írsz ki, tartsd be a következőket:

-Ellenőrizd, hogy a kérdésed a legmegfelelőbb kategóriába soroltad-e! Ha nem, válassz bal oldalon jobb kategóriát!

Kérdésed kérdés legyen, ne témacím vagy csupán egy kulcsszó! A listaszerű megjelenítésben egyébként nem fog látszani, hogy mit kérdezel!

-Ne kérdezz több különböző dolgot egy kérdésben. Ezekről egyenként írj ki kérdéseket!

-Kérdésed konkrét legyen! Ne azt kérdezd, hogy "Tudja-e valaki", mert arra egy Igen vagy Nem a helyes válasz. Ne kérdezz olyat, hogy "Mi a véleményetek", mert ez nem elég konkrét, nem létezik rá helyes válasz! Szóval azt kérdezd meg, amit valójában tudni szeretnél!

-Kérdésed mellé csak akkor írj rövid magyarázatot, ha úgy érzed, hogy a kérdésben nem tudod eléggé informatívan megfogalmazni, mit szeretnél tudni! Ami nem túl lényeges a kérdéskiírás szempontjából, azt a magyarázat mezőbe írd!

-Ne utalj egy régebbi kérdésedre! Ezt az oldal anonimitása miatt nagyon nehéz megtalálni, így inkább önmagában teljes kérdéseket írj ki!

-Ne írj csupa nagy betűvel, ez netikett vétség! Az ilyen kérdések értesítés nélkül törölve lesznek.

Ne használd apróhirdetésre honlapunk, vannak az interneten erre szakosodott weboldalak, ahol ezt megteheted, itt nem.

-A kérdés kiírásával történő gyűlöletkeltésért, mások sértegeséért, provokálásért, vállalkozásod, weboldalak reklámozásáért, trágárkodásért, rasszista írásokért, közízlés megsértéséért kitiltás jár, így ilyen kérdéseket ne írj ki!

-Csak valós kérdéseket írj ki! Ha más személynek adod ki magad, ha ellentmondasz magadnak a kérdéseidben, úgy vesszük, csak provokálni és szórakozni jársz ide, és emiatt regisztrációd megszüntetésre kerülhet.

-FONTOS! A kérdésekre a választ a honlap látogatói adják meg, nem orvosok, egyéb szakemberek vagy az oldal készítői!

-Fenntartjuk a jogot, hogy kérdésedet (ha nem tartod be a fenti szabályokat), további különösebb indoklás nélkül töröljük.

-A kérdés későbbi törlésére nincs lehetőség, így gondold át kétszer, mielőtt kiírsz valamit.

-Ha töröltük az előző kérdésed, olvasd át alaposan a fent leírtakat, mert az okokat közte találod.

-Korábbi kérdéseidet ne írd ki újra (akkor sem, ha előzőleg rossz kategóriába raktad, vagy a kérdés több kategóriába is illik, moderátoraink majd orvosolják a problémát)! Amennyiben nem kaptál rá kielégítő választ, használd a Kérdés kiemelése funkciót! Korábbi kérdéseid teljes listáját a bal menüben, a Kérdéseid menüpontban találod!

3/50 Mókusgyilkos ***** válasza:
* ne tegyél fel hülye kérdést. bocs :D
 4/50 anonim ***** válasza:

Hát ne lepődj meg ha kapsz egy rakat privátot.

Így kiírod,hogy lány vagy ez sokaknak már elég ehhez.

2013. febr. 27. 01:37
 5/50 Mókusgyilkos ***** válasza:
100%

a szabályzatot nyilván elolvasta [mint mindenki :P]

gondolom olyasmire volt kíváncsi ami ezen felül jellemző.

jah igen: NE ETESD A TROLLT! ha velem találkozol akkor megszívtad mert különleges fotoszintetizáló troll vagyok :D

2013. febr. 27. 01:38
 6/50 anonim válasza:

Szia!

Igen, vannak itt hülye szokások. Egyik ellen tüntelőleg feltettem egy kérdést, érdemes elolvasnod, és átszellemülni (amennyiben szükséges):

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__40..

2013. febr. 27. 01:39
 7/50 anonim ***** válasza:
47%

Hát, attól függ. Ha azt akarod, hogy a százalékod ne menjen lefelé, akkor szidd a nőket, írd, hogy nekik csak a külső, meg a pénz számít. Az önsajnáltatós lúzereket le ne merd szólni, érts velük egyet abban, hogy az egész női nem a hibás, és soha nem ők, amiért nincs nőjük. Kb ennyi:D

Amúgy mi vezetett arra, hogy beregisztrálj?

2013. febr. 27. 01:39
 8/50 anonim ***** válasza:
Amúgy üdv az oldalon :)
2013. febr. 27. 01:41
 9/50 Mókusgyilkos ***** válasza:
7.: ez aljas rágalom, én beszólok a lúzereknek és csak akkor szidom a női nemet [a poén más tészta] ha ugyanabban a válaszban a férfit is :D és 73% :D
2013. febr. 27. 01:42
 10/50 A kérdező kommentje:
Tényleg csak érdeklődtem. Még nagyon nem tudom mi a szokások ezen az oldalon. Csak azért ide írtam, mert máshol nem igen láttam mozgolódást. Egyébként nem vagyok ribi és csak poénnak szántam a zárójeles részt! Azt meg nem is gondoltam volna, hogy ha már feltüntetem, hogy csaj vagyok az felkérésnek minősül.
2013. febr. 27. 01:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!