Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Vannak erre felé olyan szokáso...

Fannyyy kérdése:

Vannak erre felé olyan szokások, amiket jó ha betartok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Fanni vagyok és még új vagyok erre, (nem a szex terén :) a gyakorin!
2013. febr. 27. 01:32
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:
Dühöngő, pokol...érdekes hasonlatok :) Valaki írta, hogy nem tetsző válaszokta majd ne adjak (vagy valami ilyesmi). Azt azért nem igérhetem, amit gondolok, azt írom nem mást. Ha meg valakinek nem tetszik, azt nagyon sajnálom :) Azért úgy látom vannak itt elég humoros emberek is, ez tetszik :)
2013. febr. 27. 02:25
 32/50 anonim ***** válasza:
Amúgy jobb ha csak őszintén válaszolsz,mert úgyis mindig van valaki,akinek nem felel meg semmi sem.
2013. febr. 27. 02:28
 33/50 anonim válasza:
A szüzes kérdéseknél lehet a legtöbb XP-t kapni.
2013. febr. 27. 02:30
 34/50 anonim ***** válasza:

Üdv a Gyakorin!:)

Amint látod,nekem már nincs kint a nevem.

Nagyon egyszerű oka van.Sok volt a rajongó.:)

Neked is lesz.Ha majd arra kerül a sor,ne félj használni a "nem fogadok tőle több üzenetet" opciót.

Ez egy igen hasznos "találmány".:)

2013. febr. 27. 04:51
 35/50 loupsolitaire ***** válasza:
100%

Üdv néked!

-Ha jókat akarsz derülni, célozd meg az ezotéria és szerelem, szex kategóriákat.

-Politika témakörben értelmes párbeszédre ne számíts.

-A "senki se szeret", "öngyi leszek", "ellenem a világ" típusú embereknek csak óvatosan próbálj segíteni, mert egy idő után besokallsz. :)

-Ne a magas százalék lebegjen a szemed előtt. Ahogy mondották, őszinte légy.

-Óvakodj a loúvaktól, és a reptoidoktól. Köztünk vannak.

-Az olyan kérdéssel, amit 1 perc alatt nem tudsz végigolvasni, ne foglalkozz.

-Ne kérj véleményt a One Direction-ös blogodról.

-Írj helyesen. Mindig.

-Letöltőlinket ne kérj.

-Ne tegyél fel demagóg kérdést.

-Érezd jól magad, de tartsd szem előtt, hogy végtére is ez nem egy fórum. :)

-Ja, és még egy: vallási vitába bele ne menj, mert itt mindenkinek igaza van. ;)

2013. febr. 27. 09:43
 36/50 anonim ***** válasza:

" -A "senki se szeret", "öngyi leszek",

"ellenem a világ" típusú embereknek csak

óvatosan próbálj segíteni, mert egy idő

után besokallsz. :)"

Kár,hogy ezt nekem nem mondták.Csak sajnos én nem bírom otthagyni őket.

"-Ne kérj véleményt a One Direction-ös

blogodról."

Szent igaz :)

2013. febr. 27. 12:34
 37/50 anonim ***** válasza:
Ha egy srác arra panaszkodik, hogy ronda és "kistömegű", és ezért nincs csaja, ne próbáld meggyőzni, hogy téved, nem fog sikerülni. :D
2013. febr. 27. 14:02
 38/50 anonim ***** válasza:

+1 tanács:

A vérfarkasokkal (azaz a véranyákkal) vigyázz a családi kapcsolatokban vagy a gyerkőcös témakörökben,mert ha nincs is igazuk,akkor is (ilyenkor összefognak) ráugranak az emberre.Jegyezd meg az éhes hiénák mindig mindent jobban tudnak (ők így gondolják) ebben a kettő témakörben.

2013. febr. 27. 18:13
 39/50 anonim ***** válasza:

Ez kategória függő.Vannak például olyan kategóriák ahol nyalizni meg hazugságokat kell írni különben lepontoznak.A moderátorokat sose szidd mert egyből tiltást kapsz.Tehát vannak olyan kategóriák ahol nem szabad leírni a fájó igazságot különben leszólnak,letörlik a válaszodat vagy akár le is tiltanak.Ha nem vagy tömegpatkány akkor bizony lesznek itt gondok

Összegezve a dolgot,olyan válaszokat adj amit az emberek hallani akarnak,ugyanis ha mást mondasz akkor te leszel a köcsög,szemét,ronda,szar életű egyén

2013. febr. 27. 18:39
 40/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat! Elég érdekes egy hely ez, azt meg kell hagyni. Bár még csak nagy részt tanulmányozom, de azt vettem észre, hogy mintha valami "gyűjthely" lenne. A perverzek, kiéhezettek, az okoskodók és a kamasz felcsinált lányok gyűjtőhelye. De azért úgy láttam vannak itt rendes emberek is (már van pár 'kedvencem) .Mint már írtam, azt írom amit gondolok. Elvileg az lenne itt a cél, hogy mindenki a saját belátása szerint, a legjobb választ adja. Rosszul gondolom? A % pedig nem érdekel. Vagy valami jelentősége?
2013. febr. 28. 00:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!