Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha egy nő válogat a férfik közül, az első útjába kerülő pasival randiznia kéne?
Mindenhol azt olvasni,hogy mennyire szelektálnak a nők(amúgy sokszor a pasik is).
Aki úgy érzi,hogy ezek nem illenek rá,annak akkor nem inge,a félreértések,sértődések elkerülése végett.....!
Megnézi csávó anyagi helyzetét:
Ha hosszú távra gondolkodik valakivel,akkor csak számít hogy van e munkahelye,ha munkanélküli,akkor probléma szokott lenni az utazás....miből utazzon a nőhöz.Nem kell milliókat keresnie,csak legalább dolgozzon,és persze a nő is.
Megnézi,hogy néz ki:
Elsőre mindenki a külsőt nézi meg,őszintén!
Ti járnátok pasik olyan lánnyal,akiben külsőre semmi sem fogott meg,illetve nem tetszik?
Van e saját lakása:
Itt a személyes tapasztalat beszél velem,nincs is annál jobb,mint mikor ok nélkül nem vagy szimpi a mamának,és ott köt beléd,ahol tud,vagy mikor folyton ránk nyit,mert lusta kopogni......ha meg zárva van az ajtó,addig dörömböl,míg ki nem mész,mert elkészült az ebéd,ki fog hűlni....
Legyen legalább egy kicsit kulturált,és udvarias:
Tök jó a haverokkal bandázni,meg vedelni a sört,persze egyedül,mert a barátnővel tök ciki elmenni,
meg aláírom hogy az is menő,ha ezekkel a haverokkal csúnyán beszélünk,elpoénkodunk trágár vicceken.... persze 18 éves korig,utána már elvileg felnőtt férfi az ember.
Nincs annál jobb,mikor meg kérjük álmaink férfiját,hogy hozzon már nekünk egy csésze kávét reggel,amire ő így felel: "van két lábad,két kezed,hozz magadnak asszony,és ha már arra jársz,hozz egy doboz sört is!"
Randi nélkül hogy méred fel, hogy megfelel-e a feltételeidnek? Ez így rendben van (bár a saját lakás mint elvárás elég meredek, persze attól függ, hány éves a pasi), de kell hozzá minimum egy randi, hogy tudjad, olyan-e a fiú, amit keresel.
Ezzel nincs is baj, a baj csak akkor van, ha egy nő rögtön elutasít valakit, mert épp nem tökéletes a külseje vagy nem a legdrágább ruhák vannak rajta, és esélyt sem ad, hogy bebizonyítsa, kulturált és udvarias. Pedig lehet, hogy kiderülne, lakása is van - ilyenkor a nő az, aki megszívja, persze úgy kell neki.
Kedves kérdező! Erről el lehetne filozofálgatni, és végül is miért ne?
Szóval kort nem írtál.
Ne menjünk bele az emberek átlagos anyagi helyzetébe, de ha 25 év alatti saját lakással rendelkező férfit keresel, akkor csalódni fogsz... Talán 30 éves korára, de lehet, hogy több.
De ha már itt tartunk, akkor Neked van saját lakásod?? Ugye ha a nő is dolgozik....
"első útjába kerülő pasival randiznia kéne?"
Ismered? Ha nem, lehet, hogy megfelel az levárásaidnak. Ha külsőre nem jön be, akkor oké.
"Ti járnátok pasik olyan lánnyal,akiben külsőre semmi sem fogott meg,illetve nem tetszik? "
Persze hogy nem. De ha nagyon magasra teszed a mércét, sokára fogsz párt találni, ha fogsz.
Vagy 35 évesen azon kapod magadat, hogy basszus, ha szeretnék gyereket, akkor most már itt az ideje! De ki legyen az apu???
"Legyen legalább egy kicsit kulturált,és udvarias "
Egyetértek, de ehhez szintén meg kell ismerned, szóval
"útjába kerülő pasival randiznia kéne?" Ha meg szeretnéd ismerni, akkor igen.
Vagy legalábbis beszélni vele min. 15-30 percet, ha leszólít (és persze ha ráérsz), hogy megismerd a jellemét is. Ennyi beszélgetésből lehet már következtetni.
Szóval természetesen kell válogatni. De a realitást meg kell tartani. Ne legyenek különleges elvárásaid.
Megkérdezhetem, hogy mi a kérdést kiváltó ok?
Én így gondolkozok csak fiúként!
Felmérem a csaj anyagi helyzetét:Ez arra az esetre nem számít ha csak szexre egy alkalomra kell a csaj. De ha komolyabbat szeretnék akkor nekem fontos hogy legyen munkahelye, saját lakása egyszóval önálló legyen! Ne arra keljek neki hogy az én pénzemből éldegéljen és egész nap otthon fetrengjen míg én a lelkemet kihajtom.
Természetesen az első: hogy ránézek, általában a különleges arcúak tetszenek meg akik a barátaim szerint csúnyák. Ami még fontos és kizáró ok ha elvan hízva! Ha van 4-6 kg + rajta nem érdekel de ne legyen egy 70 kilós bálna!
Legyen benne valami szerethető: Vannak olyanok akik remekül néznek ki de olyan viselkedéssel hogy egy légtérben sem szeretnék velük lenni nemhogy együtt élni. Legyen kedves,magabiztos,életre való.
16:55-ös vagyok.
Még annyi, hogy
"Tök jó a haverokkal bandázni"
"van két lábad,két kezed,hozz magadnak asszony,és ha már arra jársz,hozz egy doboz sört is!"
el lehet várni, hogy a férfi kiegyensúlyozott legyen, de akkor azt a férfit ki kell elégíteni szexuálisan, hogy ne legyen frusztrált.
Ha ha fiúddal holnap jól szeretnéd magad érezni, és azt szeretnéd, hogy boldog legyen veled, akkor tegyél egy mosolyt az arcára ma este.
itt vagyok.
ma 17:01!
jogos!
Azért írtam a "lehetőleg" saját lakást,egyedül élést,mert futottam már bele ilyen "főnyeremény" pasiba:
"a szüleimmel élek,anyum nem igazán kedvelte az előző barátnőimet,sajnos rossz természete van,de te hátha kivétel leszel!"
"találkozhatunk,de hétvégén nem mindig érek rá,az a haveroké,és a bulié,és tudod ők sem hozzák a barátnőiket"
ha valaki szégyenli a párját,nem kell ismerkedni,vagy le kell szögezni,hogy csak szex kapcsolatot keres az illető.....
"a férfit ki kell elégíteni szexuálisan,"
nem szoktam kielégíteni senkit,az a hivatásos lányok dolga,én szeretkezni,és max szexelni szoktam,ami mindét fél örömét,kielégülését szolgálja
A külsejét még csak megismerem randi nélkül is, ha van róla fotó. De az anyagi helyzetét mégis hogyan ítéljem meg? Nyomozzam ki, hogy van-e lakása, kocsija, munkahelye? :-)
Erre való a randi, ahol ezeket meg lehet kérdezni, és ezt követően el lehet dönteni, hogy érdemesnek találom-e a hosszútávú kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!