Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem első randija, úgy érzem, hogy nagyon fogok izgulni :s mi legyen akár a téma?
Még mielőtt azt hinnétek 15 vagyok, nem! 22 éves vagyok, és életem első randija úgy, hogy neten ismerkedtem meg egy lánnyal. Egy kapcsolatom volt eddig, de őt régebbről személyesen már ismertem, és a barátság alakult át szerelemmé, de nem tartott nagyon sokáig.
Szóval ilyen, hogy első randi még nem volt.
Lányról meg tudom, hogy több sráccal is találkozott már. Tartok tőle, izgulok nagyon.
Haver azt tanácsolta, igyak előtte egy kis pálinkát :D
Nem tudom, hogy az mennyire javítana a helyzeten, én inkább azt hiszem ezt kihagyom
tartok a kínos csendtől is :s
A világ legidiótább tanácsa? próbálj lenyugodni. :D
Elhiszem, hogy izgulsz, de tényleg nem szabad nagyon ráparáznod a dologra. Tapasztalat, hogy minél jobban félsz a kínos csendtől, annál több lesz.
Hallgas valami kellemes zenét, lélegezz mélyeket, vezesd le a feszkót, bizonygasd, hogy jól fog sikerülni.
Sok sikert! :D
Hát köszi
igyekszem így hozzáállni :D
kérdezd ,hogy mien bulikban volt msotanában ,vagy hogy mien napja volt ,mit csinált ma.
és ha pl azt mondja ,hogy tévéztem akkor:
mit néztél?
ha azt mondja a barátaival volt akkor kérdezz rólluk ,ienek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!