Nektek is tetszik a GYK közössége?
Jó közösség?(: Gyere nézz be Politika témakörbe.. Ott megy az adok-kapok rendesen(:
Bár békésebb témakörökben - Étel,ital - tényleg segítőkészek vannak, és ritkák a trollok.
22. válaszoló!
Erre van a "figyelt kérdéseid". A válaszok alatt bejelölöd a kis négyzetet, így ha válasz érkezik a kérdéshez, a "figyelt kérdéseid" listájában felülre ugrik a kérdés, így figyelemmel tudod követni, anélkül, hogy válaszolnál rá.
A másik problémádra pedig a kérdés kiemelése a megoldás.
Bár ezt már kérdeztem egyszer, hogy mennyire szokták olvasni, és aki válaszolt, azoknak nagy része azt írta, hogy nem szokott foglalkozni a kiemelt kérdésekkel:(
még hogy izomagyúak,a sportban nem igen vannak izomagyúak,normális értelmes emberek írogatnak főként.
néha téved oda egy egy kretén de azt elüldözzük általában hamar.
Jó a közösség de régebben jobb volt :P
régebben sokat válaszolgattam de már meguntam :D
Én már itt vagyok 1 éve, ezidő alatt már több 100 emberrel beszéltem, elég sok kérdésnél/beszélgetésnél aktív voltam, mégis a legtöbben nemismernek :/
Egyébként én bírom a közösséget :D
Lehet van benne valami.Én a számítástechnika,játékok,egyéb,politika,családi kapcsolatok,szerelem/szex kategóriákat szoktam nézegetni.Az első három kivételével mindegyikben sok a bunkó,álszent vagy értelmetlen ember.Persze mindenhol előfordulnak trollok,szerintem a legalacsonyabb szint az Ezotéria kategóriában van,de nem a kérdések miatt hanem az idióta troll válaszok miatt,nem értem nekik mi abban a jó.Nem hisznek ezekben a dolgokban,de akkor minek mennek oda?Nincs jobb dolguk?
Én tudjátok mit bírok?
Hogy néha feljövök az Egyéb/Egyéb kategóriába és szabályosan szétröhögöm magam. :) Olyan buta kérdéseket tesznek fel egyesek hogy huhh... mára is megvolt a napi nevetés-adag :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!