Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Nektek is tetszik a GYK...

Nektek is tetszik a GYK közössége?

Figyelt kérdés
Nekem valahogy nagyon bejön, hogy vannak kategóriánként ilyen elkülönült csoportok(izomagyúak, kockák trollok,stb.), vannak akik tök jó haverok lesznek, megvan minden kategória legjobbja(vagyis a legtöbben van egy-két kiemelkedő manus) Én nagyon bírom, főleg, hogy mostanában új kategóriák felé is lézengek :)

2013. jan. 5. 22:37
1 2 3 4
 21/33 bumbi02 ***** válasza:
100%

Jó közösség?(: Gyere nézz be Politika témakörbe.. Ott megy az adok-kapok rendesen(:

Bár békésebb témakörökben - Étel,ital - tényleg segítőkészek vannak, és ritkák a trollok.

2013. jan. 6. 10:59
 22/33 anonim ***** válasza:
Közösségbe én még nem kerültem, de hiányolom azt, hogy nem jönnek előre azok a kérdések ahova válasz érkezett, így csak azok tudják akik már írtak oda, a többiek számára többnyire elvesz a süllyesztőbe az olyan kérdés is ami egyébként érdekes lehetne. Én tettem már fel néhány olyan kérdést amire egyetlen válasz sem érkezett. Lehet, hogy aznap nem is olvasta aki tudott volna rá válaszolni és így el is veszett.
2013. jan. 6. 11:48
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

22. válaszoló!

Erre van a "figyelt kérdéseid". A válaszok alatt bejelölöd a kis négyzetet, így ha válasz érkezik a kérdéshez, a "figyelt kérdéseid" listájában felülre ugrik a kérdés, így figyelemmel tudod követni, anélkül, hogy válaszolnál rá.

A másik problémádra pedig a kérdés kiemelése a megoldás.

Bár ezt már kérdeztem egyszer, hogy mennyire szokták olvasni, és aki válaszolt, azoknak nagy része azt írta, hogy nem szokott foglalkozni a kiemelt kérdésekkel:(

2013. jan. 6. 12:13
 24/33 dirtboy ***** válasza:

még hogy izomagyúak,a sportban nem igen vannak izomagyúak,normális értelmes emberek írogatnak főként.

néha téved oda egy egy kretén de azt elüldözzük általában hamar.

2013. jan. 6. 13:09
 25/33 anonim ***** válasza:

Jó a közösség de régebben jobb volt :P

régebben sokat válaszolgattam de már meguntam :D

2013. jan. 6. 14:01
 26/33 anonim ***** válasza:

Én már itt vagyok 1 éve, ezidő alatt már több 100 emberrel beszéltem, elég sok kérdésnél/beszélgetésnél aktív voltam, mégis a legtöbben nemismernek :/

Egyébként én bírom a közösséget :D

2013. jan. 6. 14:30
 27/33 anonim ***** válasza:

Lehet van benne valami.Én a számítástechnika,játékok,egyéb,politika,családi kapcsolatok,szerelem/szex kategóriákat szoktam nézegetni.Az első három kivételével mindegyikben sok a bunkó,álszent vagy értelmetlen ember.Persze mindenhol előfordulnak trollok,szerintem a legalacsonyabb szint az Ezotéria kategóriában van,de nem a kérdések miatt hanem az idióta troll válaszok miatt,nem értem nekik mi abban a jó.Nem hisznek ezekben a dolgokban,de akkor minek mennek oda?Nincs jobb dolguk?

2013. jan. 6. 15:00
 28/33 A kérdező kommentje:
dirtboy: sajnálom, nem lealacsonyításképpen írtam, még ha így is tűnt :) Jó értelemben mondtam, és én is szeretem a válaszaikat.
2013. jan. 7. 18:06
 29/33 A kérdező kommentje:
Bocs, ha félreérthető voltam, tényleg nem rossz értelemben mondtam.
2013. jan. 7. 18:07
 30/33 anonim ***** válasza:

Én tudjátok mit bírok?

Hogy néha feljövök az Egyéb/Egyéb kategóriába és szabályosan szétröhögöm magam. :) Olyan buta kérdéseket tesznek fel egyesek hogy huhh... mára is megvolt a napi nevetés-adag :D

2013. jan. 7. 21:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!