Tetszik az új gyakorikérdések dizájn?
Figyelt kérdés
Sztem el lett bszva reklámokkal-,-
és szerintetek?
2011. okt. 29. 20:59
1/37 anonim válasza:
Szerintem is túl sok a reklám, tetszik az új dizájn de nem a legjobb még kell rajta javítani :S
2/37 anonim válasza:
nem rossz de a régi gyíkesebb volt
3/37 anonim válasza:
Szerintem minden szarabb lett....:/
4/37 anonim válasza:
szerintem is sokkal jobb volt a régi. >< ez annyira el lett cseszve
6/37 anonim válasza:
Szerintem is jobb a régi... ez nem tetszik..
7/37 anonim válasza:
Jobb ez, csak ti még nem szoktátok meg. Elején nekem is furcsa volt, de már tetszik.
9/37 anonim válasza:
Nem jó! Szar! Bonyolult lett és átláthatatlan túl sok a reklám meg a funkció!
Remélem olvassák ezt a kérdést a szerkesztők és visszaállítják!!!!
10/37 anonim válasza:
Első fél órában amit itt töltöttem a megújult gyik-en azt mondtam, hogy ez egy rakás sz*r, biztos, hogy mostantól alig-alig fogok felnézni az oldalra. Azóta mindig, amikor bekapcsolom a gépet itt kötök ki. Már megszoktam és tetszik.
Valószínűleg azért nem tetszik, mert nagyon új. Én már megszoktam, a reklámok felett simán átsiklok és tetszik az oldal!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!