Tetszik az új gyakorikérdések dizájn?
Sztem el lett bszva reklámokkal-,-
és szerintetek?
Nekem nagyon NEM TETSZIK!
A régi sokkal jobb volt, sokkal egyszerűbb és átláthatóbb. VISSZA A RÉGIT!!!!!!!!!!!!!!!!
Mikor már ki volt írva hogy" már csak x nap a gyik megújulásáig" már tudtam, hogy valami sokkal rosszabb lesz.
Ugyanez történt a Myvip-el is anno, nagyon jót akartak belőle, és csak elcseszték, mindenki átváltott a Facebookra. Ott legalább nincsenek ilyen drasztikus változások.
GYIk-re azóta kevesebbet járok fel, túl tömör, csináljanak rá egy olyan funkciót, hogy mki olyanra állítja be amilyenre akarja, esetleg" vissza a régire" gombot...Akinek meg jó az új, az marad az újnál.
Én tudok egyet, amit visszaállítottak: a Vatera új felületére senki nem ment, de ment mellette a régi, amit használtak az emberek. De aztán ismét bevezették az újat, és már megint nem megy oda senki, de már régi felület se maradt, úgyhogy kb. meg fog szűnni a Vatera.
Az IWIW is belebukott az új dizájnba. Ha rajtam múlik, a GYIK is belebukik, mert ez ronda, túl nagy méretű, átláthatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!