Tetszik az új gyakorikérdések dizájn?
Figyelt kérdés
Sztem el lett bszva reklámokkal-,-
és szerintetek?
2011. okt. 29. 20:59
32/37 anonim 

válasza:

Nem tetszik! :( Kiég a szemem tőle! :(
Kérdés kiírásánál, miért csökkentették le a 10 db kulcsszót 6-ra? :-o Evvel lényegében 40 százalékkal lecsökkent a megtalálása, az érintett válaszolók keresése. :(
Számítógépen pocsékul jön be ez a mobilos méret! :( A képernyő közepén egyharmadban jelenik meg két szélén pedig a szemet irritáló fehérség. :(
33/37 anonim 

válasza:

Csinálunk egy új oldalt? Fogjunk össze..
34/37 anonim 

válasza:

Azoknak, akiket zavar a reklám, at ajánlom, szerezzed AdBlock-ot, volt reklám, nincs reklám.
35/37 anonim 

válasza:

Rossz is meg hibás is.
Pl ezeknél a válaszknál is oda van írva hogy: "A te valaszod"
Pedig azt a választ nem is én írtam.
Vissza a régit!!!!
Ez így nem lesz jó, az emberek kevesebbet fognak feljárni. Átláthatatlan.
36/37 anonim 

válasza:

Azoknak üzenem akik tegnap válaszoltak ide...amúgy tudjátok hogy ez egy 9 éves 2011-es kérdés? :D Szóval a kérdező nem a mostani új kinézet miatt panaszkodik, hanem még a régi miatt, amit MA már én is visszasírok. Ez a tegnap bevezetett új frissítés pocsék. Vissza akarom én is kapni a 2011-es jól bevált felületet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!