Tetszik így megújulva az oldal?
mindig ez van egyes weblapok ujjitasanal...eloszor szarnak tunik, met szokatlan midnenkinek.
A facebookon is mindenki rinyal ha valami ujitas tortenik, par nap mulva meg mar mindenki megszokja és rájon az elonyeire!
Szerintem a változás oka az volt,hogy legyen több reklámfelület...
De legalább azok a borzalmas csajok eltűntek,akik valamilyen ruhát reklámoztak.
Amúgy szerintem sem jó.
A reklámok ellen terrorista támadást kéne intézni!
Én nekem a régivel se meg a mostanival se volt bajom!
Az ujítással csak jót akartak az adminok amúgy
Szerintem...
...a reklámok:
Azok a csúnya csajok tényleg eltűntek, és ennek örülök :) Borzasztó volt már nézni őket. CSAKHOGY helyettük jöttek újak, és nagyobbak. Ráadásul hiába használok reklámblokkolót, van olyan hirdetés, ami olyan "erőszakos", hogy egyszerűen semmi nem védi ki. Pedig a Firefoxhoz hozzárendelhető reklámblokkolók viszonylag jók. A régi honlapon kisebb reklámok voltak.
...az átláthatóság:
Nem kifejezetten tetszik. A fő gond az, hogy nem látom a reklámoktól a kérdéseket, ráadásul az elrendezés sem a legjobb. Ebből a szempontból tutibb a régi oldal.
...a kezelhetőség:
Elmegy. Elmegy. Illetve... hát, nem 50, csak 49%. Ha értitek mire gondolok. Ebből a szempontból is jobb volt a régi honlap.
...a kinézet:
Ha a reklámok nem falnák fel az oldalt, nem is lenne olyan rossz. Ez előnyös az új oldalra nézve.
...az "otthonosság":
Szerintem a régi egyértelműen otthonosabb volt, és nagyon múltra is tekintett vissza. Úgy látom, nem csak én vagyok ezen a véleményen. Jobb a régi oldal ebből a szempontból!
...az új funkciók:
Nagyon tetszenek, mert így sokoldalúbb lett az oldal.
Okéoké, az állás 4:2, a RÉGI OLDAL JAVÁRA! Vissza a régi oldalt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!