Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Titeket érdekel, le- vagy...

Titeket érdekel, le- vagy felpontoznak?

Figyelt kérdés

Mert ha van egy kialakult véleményem, nem befolyásolja, hogy hányan értenek vele egyet.

Gyűjtitek a pontokat? Érdekel az eszerinti státuszotok?

2012. dec. 13. 22:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Pont azért, mert így is, úgy is lepontoznak mindenkit, írjon bármit. Szóval így semmi értelme. A legtöbb kérdésnél minden egyes válasz le van pontozva, szerintem vannak, akik direkt mindenkit lepontoznak, csak poénból.
2012. dec. 13. 23:00
 2/8 anonim ***** válasza:
marhára nem
2012. dec. 13. 23:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Régebben érdekelt, jólesett amikor 100%-os lett 1-1 válaszom. Aztán mikor tök értelmetlenül lenulláztak folyamatosan, akkor felbaszkodtam az agyam: néha már direkt jó élesen fogalmazok, hadd szóljon!
2012. dec. 13. 23:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Régebben érdekelt, nem örültem, ha elindult lefelé a százalékom, de már nem foglalkozok azzal, ha lepontoznak. Pont azért amit már mások is írtak, mert itt már sportot űznek többen a lepontozásból, így már nagyon sokan nem is foglalkoznak azzal, hogy hány százalékos a válaszadó.
2012. dec. 14. 05:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha azt mondanám, hogy nem érdekel, akkor becsapnám magam. Egyébként nem tudom, hogy miért foglalkozom vele, mert úgyis lesznek olyanok, akik tetszik-nem tetszik alapján pontoznak, nem pedig a válasz hasznossága miatt. Én ezt - sajnos? - nagyon komolyan veszem. Úgy érzem, nem tudok hiteles lenni, ha alacsonyan van a százalékom. Mint ahogy én sem mindig hiszek azoknak, akiknek 43-30-18%-osak a válaszaik. (Pedig lehet, hogy csak néhány rossz kategóriában is válaszolgattak, pl: politika)
2012. dec. 14. 09:53
 6/8 anonim ***** válasza:
24%
Igen engem érdekel!Nagyon is!A célom az 50% alatti szint tartása(0% az álmom de az soha nem fog megvalósulni szerintem :() de egyszerűen most nem jön össze,pedig direkt olyan válaszokat írok :(
2012. dec. 14. 17:40
 7/8 GubaLord válasza:
Hogy lehet megnézni a saját százalékomat? 6-os válaszoló segítsek a célod elérésében? :)
2012. dec. 23. 19:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Én tojok rá, azt se tudom, hogy kell ezt csinálni. A százalékot se nézem, minek? A lényeg a szövegekben van.
2012. dec. 28. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!