Érdekel titeket ez a toplistás dolog?
Figyelt kérdés
Engem nem nagyon.2009. ápr. 23. 21:14
1/6 anonim válasza:
Én meg szoktam nézni, de azt nem értem, hogy most már hogy benne vagyok az első ötvenbe, alig kaptam pontot, pl. tegnap csak 1pontot, pedig pontoztam és válaszoltam is egy csomót. Meg azt sem értem, hogy az csillag féleség mit jelent.
2/6 anonim válasza:
Előző vagyok, meg az is rejtély, hogy egyik nap hogy lehet kevesebb pontom, mint előző nap. ?
Pedig válaszolok és pontozok is szorgalmasan.
3/6 anonim válasza:
annyira, hogy már jopár honapja olvastam ill. írogattam is ide, mikor rájottem, hogy van toplista...mondjuk azota meg szoktam nézni, a 3. oldalon vagyok. Elobbre jutni valoszinuleg nem fogok: Ha írok is, meg esetleg pontozgatok is szorgalmasan, és persze el is olvasom, amit pontozok, nem gyozok annyit, hogy sokezer pontom legyen...mondjuk nem is célom, csak pár hétig tobbet voltam fent mindennap, azt hittem, aktívabb is vagyok, de hát az elso 100-zal nem tudok lépést tartani...vajon hogy csinálják?:)
4/6 anonim válasza:
Most néztem.Benne vagyok az első 15-ben és érdekes tegnap annyira ráértem,hogy csomót válaszoltam meg pontoztam de mégis kevesebb a pontom.De ahogy néztem szerintem az éjjel nem volt számítás (feltünően sok a csillag a nevek mellett)
5/6 anonim válasza:
Én is egy jó idő után jöttem csak rá, hogy létezik a toplista. Mondjuk ennek ellenére mégsem ez motivál. Néha azért megnézem. :)
Amúgy nagyon ritkán pontozok. Nekem legfőképpen azért vannak a pontjaim, mert sokat válaszolgatok. Jól esik másoknak segíteni. Ha néha teszek fel egy kérdést, nekem is jól esik, ha valaki veszi a fáradtságot és válaszol rájuk. Amúgy az sem egy utolsó szempont, hogy sokat is tanulok itt!!!
6/6 anonim válasza:
Néha megnézem, de nem érdekel különösebben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!