Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért van ennyi hülye válasz?...

Miért van ennyi hülye válasz? Pl. "Miért ez érdekel téged? "

Figyelt kérdés

Vagy: Ennél fontosabb dolgod is lehetne. Engem is érdekelnek fontosabb dolgok is, de néha megkérdezek olyat is, ami nem a legégetőbb probléma az életemben. Attól még hasznos.

Vagy: valaki leír egy körülményt az általa vázolt problémával kapcsolatban, erre a legtöbben kisarkítják a dolgot, pl. "ja, ha egy feleség ilyet mond, akkor ki kell dobni a francba." vagy: "ja, ha nekem egyszer ilyet szólnának, nem állnék vele soha többé szóba. "

Holott az élet nem így működik.

2012. máj. 23. 14:35
 1/5 anonim válasza:
94%
miért érdekel ez téged?
2012. máj. 23. 15:05
 2/5 anonim válasza:
Mert nagyon sok tahó és bunkó komolytalan ember van...
2012. máj. 27. 11:34
 3/5 anonim ***** válasza:
azért mert az emberek nem tanulnak így butulnak elfele.azért értékelték itt is az első válaszolót mert a buta emberek megértik egymást. 15L
2012. máj. 28. 20:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem, azért értékelték az első válaszadót, mert nem biztos hogy csak erre a kérdésre felelt.. Azonkívül meg benned úgy látszik egy fikarcnyi humorérzék sincs, már bocs. A kérdésre válaszolva:

Teljesen egyetértek veled. Néha nagyon fárasztó hogy miket írnak válaszban, de azért kérdések is vannak érdekesek.. Ez ellen sajnos nem tudsz mit tenni. :)

2012. máj. 30. 19:55
 5/5 anonim válasza:
első vagyok.. Ennél fontosabb dolgod is lehetne xD
2012. máj. 30. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!