Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Itt már tényleg nem lehet...

Itt már tényleg nem lehet kommentet írni hogy le ne pontozzanak?

Figyelt kérdés

Komolyan nem a % érdekel de az viszont idegesít hogy normálisan megosztom a tapasztalatomat, hogy velem hogy volt és le vagyok pontozva. Meg sokan mások is. Ki az aki állandóan idiótán pontoz?

esküszöm nem értem ki leli szórakozását ebben meg mire jó???

ITT TÉNYLEG NEM LEHET MÁR EGY KOMMENTET MEGÍRNI?

és tök mindegy hány %-on állok csak emberileg nem értem a dolgot...

2012. okt. 31. 13:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
ez a kérdés kimondottan a gyereknevelés kategórára vonatkozott volna uh külön "köszi" annak aki ide tette !!! nagy volt!
2012. okt. 31. 14:44
 12/15 anonim ***** válasza:

Elviekben egyetértek veled, mert idegesítő az egész pontozgatás, de nem kellene ilyen komolyan venni. Felesleges ezen felhúzni magad, mert ez is azt bizonyítja, hogy mennyire fontos számodra mások beazonosíthatatlan értékelése. Pedig szerintem az egész GYIK-nek nem a %-olás az értelme és a lényege.

Miért is adunk válaszokat egy-egy kérdésre?

A magam nevében beszélve én azért, hogy a véleményemmel, tapasztalataimmal ESETLEG segítsek a kérdezőnek. Ha ezt tartom szem előtt, engem nagyon nem érdekel az, hogy ismeretlen forrásból (mert bárki lehet, a kérdező, válaszoló, csak simán arra járó, aki nem is írt semmit) lepontoznak. A kérdező majd magában eldönti, számára hasznos volt -e, amit írtam, függetlenül az értékeléstől. Ha nem volt hasznos, nyugodtan le is pontozhat, de azt meg elvileg nem tudhatom biztosan, ő húzott -e le.

Ha hasznos volt, elég, ha ő tudja, én meg csak remélhetem, hogy tudtam neki legalább egy hangyányit segíteni.

Aki járatos itt, úgyis tudja, hogy a %-ok mennyire nem csak a válasz hasznosságáról szólnak.

Velem többször előfordult, hogy (tényleg komoly kérdésnél) a kérdező privát üzenetet írt a válaszom alapján, hogy tovább tudjunk az adott kérdésről beszélni, publikum nélkül. Nekem az ilyen emberi megnyilvánulások sokkal többet számítanak, mint a kezecskék.

2012. okt. 31. 14:52
 13/15 anonim válasza:
látom áthelyezték a kérdést....amikor írtam még az volt mellette, hogy 100%ban hasznosnak tűnik, most meg 53% van....egyszóval valaki az egyszerű kis válaszomért lepontozott...ja és kb. egy hete csináltam ezt az profilt magamnak, így ma reggelig azt írta nálam hogy 100%ban hasznos válaszokat ad....erre írok egy kérdéshez és 53% lesz. Én már ezen nem is idegesítem magam!
2012. okt. 31. 16:17
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mióta vagy fenn ezen az oldalon de előbb utóbb megfogod szokni hogy lepontoznak főleg ha a többségtől eltérő véleményt írsz le

Kategória függő hogy mennyire megbízható a pontozási rendszer

Pl:

Számítástechnika kategóriában többniyre megbízható

Politika kategóriában túl sok a birka ezért egyáltalán nem mondhatom megbízhatónak

Családi kapcsolatokban vagy a Szerelem/szex kategóriában viszont sok a szubjektív véleményen alapuló kérdések száma,ezért oda nem is kéne pontozási rendszer,egyszerűen értelmetlen

2012. nov. 1. 03:43
 15/15 anonim válasza:
Köszi! Így már érthető :)
2012. nov. 1. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!