Valaki aki babás érztt már ilyet? Kommentet pls
Mi 1 éve próbálkozunk.. és eddig tudtam mindig h msot tuti nem.. de msot azt érzem h igeen:)
konkrét tünet nincs csak az émelygés meg a tökös rétest kivánom amit uuutálok de mennyire fujj:S
mg ugy érzem h mindne más..
bára görbém annyira nem biztató.. nem rég keztem el mérni ebbe a ciklusba..
de erre a mocorgásra lennék kivi volte e már valakinek ez jel..
Hát figyelj szerintem hallgass a megérzésedre.Van egy 5 hós fiam.Aztán teherbe estem.Ezt igazából semmi konkrétum nem támasztotta alá,de én mégis közöltem a férjemmel hogy terhes vagyok.Kb. egy hetet vártunk és vettem egy tesztet(hozzáteszem még nem menstruáltam mióta szültem) ami halvány lett,majd ismételtem és az már erő pozit mutatott.
Orvos sem látta oly korán mentünk.Még meg is lepődtünk,de már a következő uh.-on ami a héten volt megállapította hogy 4 hetes vagyok.
Ha meg tudtál valamit írd ám meg mert kíváncsi vagyok az eredményre.
Sok sikert!
köszi.. nem tudom honnan szedem.. érzem.. hogy a hasamba több dolog vann igy ahogy az ember pl ha körbe körbe forog.. tudod játszottál ilyet picinek, érzed h "van agyad" érzed h ott van nem fáj csak érzed amit ugy nem szoktál. nekem sem fáj néha lüktet de érzem h most "több vagyok"
nagyon kivi vagyok h ez e az az érzés amit az anyák ugy hivnak h terhes vagyok tudom nincs biztos válaszomrá de tudom
Szia!
Szintén 1 éve próbálkozunk mi is.
Már ami tünet létezik azt mind produkáltam.
Előfordult tönnször is,hogy éreztem most sikerülnie kellett.
Aztán pofára esés...!De beszéltem már olyannal aki megérezte és Én hiszek benne.Anno mikor babás lettem még meg sem kellett volna jönnie,de éreztem akkor,hogy siker!Hajnalban előttem 1 tesztet ami pozi lett.Persze nem volt jó vége a történetnek.
Egyébként mikorra nem várod???
Milyen a görbéd???
Én 5-6 nap múlva nemvárom a tünetek most azok,hogy néha húzódás érzek a méhemben és feszíteni is szokott.
a görbém szerintem szörnyű.. de bemásolom
én csak sokat pisilok.. meg néha lültet de nem váj.. meg néha rámtör a mensis érzés de csak mikor felkelek éjjel vagy reggel.
amugy a görbével annyit h nyelv alatt mérem és.. rájötem ez melett papiron vezetem a másik görbémet hogy hüvelyben mérve viszont felugrott a hőm és nem tudom h itt a nyelv alattim mért nem mutatja...
valakinek ötlet? hnah bocsi de rohannom kell msot voltam pisilni de megint kell nagyon:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!