Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Itt már tényleg nem lehet...

Itt már tényleg nem lehet kommentet írni hogy le ne pontozzanak?

Figyelt kérdés

Komolyan nem a % érdekel de az viszont idegesít hogy normálisan megosztom a tapasztalatomat, hogy velem hogy volt és le vagyok pontozva. Meg sokan mások is. Ki az aki állandóan idiótán pontoz?

esküszöm nem értem ki leli szórakozását ebben meg mire jó???

ITT TÉNYLEG NEM LEHET MÁR EGY KOMMENTET MEGÍRNI?

és tök mindegy hány %-on állok csak emberileg nem értem a dolgot...

2012. okt. 31. 13:09
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

amúgy nem lehet megkérni az adminokat hogy ellenőrizzék ezt is ?

mert sokaszor van h egy kérdésnél minden válasz le van pontozva, gondolom ugyan az által...

2012. okt. 31. 13:11
 2/15 anonim ***** válasza:
86%
Nem. Néha engem is felháborít a dolog. Abba bele vagyok törődve, hogy ha nekünk valamit gyökeresen másképp sikerült megoldani,mint a többi válaszolónak, akkor lepontoznak. Legalább abban van logika. De amikor megkérdezik, hogy szerinted A-nak vagy B-nek hívjuk a születendő gyereket és megírod, hogy SZERINTED minek, abban hol a logika?
2012. okt. 31. 13:15
 3/15 A kérdező kommentje:

igen, a névkérdésnél ez tipikus...

múltkor én is megírtam hogy mindkét név szép de nekem ez tetszik jobban...erre jól lepontozott valaki :))

esküszöm úgy kellene csinálni hogy aki le akarja pontozni a másikat annak oda kellene írnia hogy miért hogy legalább megértsem :))

2012. okt. 31. 13:18
 4/15 anonim ***** válasza:
84%

Én úgy értelmeztem ezelőtt hogy a pontozás lényege az lenne mennyire adsz "hasznos" tehát oda illő tanácsot...de itt a pontozás már a hozzáállásunkat minősíti.

Mindenki más, senki sem fogja ugyan azt helyesnek látni , szerintem ezzel nem is lenne baj de az hogy ezt nem fogadják el sokan, csak kötözködnek az már nagyon is baj...

Lehet sokan ide járnak levezetni a napi feszültséget, és mindenkinek nekiesnek.....

2012. okt. 31. 13:20
 5/15 anonim válasza:
56%
Egyetértek veled, én szó szerintem nem merek hozzászólni valamihez, vagy leírni az én személyes véleményem, mert zavar, hogy lepontozzák. De szerintem ez ellen nem lehet tenni semmi, mert ha valaki megkérdezni hogy "tetszik-e másoknak a Gréta név?", akkor a válaszolók közül, akik azt írják válasznak, hogy "igen szép név", akkor akiknek ez szintén tetszik azok úgy is zöld kezet adnak rá, akinek meg nem az meg pirosat. Vagy épp pont a kérdező is sok esetben lepontoz: pl. feltesz egy terhességi tesztet, amin semmi nem látszik és teljesen homályos a kép. Megkérdezi "szerintetek pozitív? " és aki azt írja hogy nem, azt lepontozza. (én is azt írtam, hogy nem és le lettem pontozva). Nyilván azt akarja hallani csak, amit ő akar. :)
2012. okt. 31. 13:21
 6/15 A kérdező kommentje:
az a durva hogy a zöld és piros kéz osztási arányi nincs egyensúlyban mert amíg ha vmi nem tetszik egyből lepontoznak viszont felfele már nem szívessen teszik ezt...
2012. okt. 31. 13:25
 7/15 A kérdező kommentje:
én is írtam már egy szerintem full negatív tesztre hogy : -én nem látok vonalat de teszteljen majd újra...erre jól le lettem pontozva meg az összes többi alany is aki nem látta a vonalat egy olyan által aki oda képzelegte...azért írom hogy képzelegte mert írta a csaj utána hogy meg is jött neki meg csinált új tesztet ami szintén nega volt...
2012. okt. 31. 13:27
 8/15 anonim ***** válasza:
jajj tudod mi még ilyen idegesítő...mikor feltesznek egy kérdést amimre az agyukban már született válasz (szóval már itt nem értem minek) és ha nem azt erősítik meg akkor nagy baj van és jön a trágárság....
2012. okt. 31. 13:33
 9/15 A kérdező kommentje:
igen, az is "vicces" szokott lenni....
2012. okt. 31. 13:35
 10/15 A kérdező kommentje:
utolsó ezt komolyan is gondolod vagy csak irónikus voltál?
2012. okt. 31. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!